Bezoek de beurs

25 - 26 Januari 2025 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 15 - 16 februari | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Dorio

Lombardije, Italië

€ 530.000

Woonoppervlakte 80m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

APPARTEMENT AAN COMOMEER - DORIO (€ 40.000,- huurinkomsten)

Prachtig gelegen complex met fantastisch uitzicht over het Comomeer. 2 slaapkamers, woonkamer en 1 badkamer.
het complex heeft een grote ligweide aan het zwembad, parkeergelegenheid zowel bij het complex als de bijbehorende parkeergarage.

De gloednieuwe residentie Poggio di Dorio bestaat uit 3 huizen met in totaal 18 moderne appartementen van hoge kwaliteit; de stenen waarmee de buitenmuren zijn afgewerkt maken het complex elegant en verfijnd. De huizen zijn gebouwd op de zijkant van de berg op verschillende niveaus, waardoor de structuur harmonieus en elegant is en iedereen privacy en een perfect 180° uitzicht op het Comomeer garandeert.

Alle appartementen hebben grote terrassen met uitzicht op het Comomeer, waar je buiten kunt eten terwijl je het uitzicht bewondert of zonnebaden. Zelfs het zwembad, met een solarium van meer dan 200 vierkante meter bekleed met Trani en pietra serena steen, is prachtig gelegen boven het meer en biedt een adembenemend uitzicht terwijl je comfortabel op de ligstoelen ligt.

De vakantie wordt nog relaxter in de Poggio, waar je een wellnessruimte vindt met een traditionele sauna en een infraroodsauna. In het sportgedeelte kun je je conditie op peil houden in de fitnessruimte met verschillende fitnessapparaten die uitkijken over het meer. De speelkamer daarentegen is de ideale ruimte voor jongere gasten met tafelvoetbal en airhockey. Tot slot is er een barbecueplaats met picknickplaats.

Aan de voet van de Monte Legnoncino is de Residence, met zijn ligging op een steenworp afstand van het strand, de ideale plek om te genieten van een vakantie vol ontspanning, watersporten en excursies midden in de natuur. De suggestieve Sentiero del Viandante (Wegwijzerpad) loopt vlakbij de Residence en biedt een adembenemend uitzicht op het meer en de bergen. Bovendien is er vanaf de Residence direct toegang tot de 5 kilometer lange fiets-voetgangerspromenade langs het meer, die leidt naar het oude dorp Corenno Plinio en het kasteel.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID496028

Prijs€ 530.000

Bouwjaar 2022

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Balkon Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Adres Via Sandro Pertini 2

Postcode 23824

Plaats Dorio

Land Italië

Regio Lombardije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Sol Alpine Invest GMBH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning