Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Zaláta

Hongarije

€ 24.999

Woonoppervlakte 90m2
Perceeloppervlakte 1.800m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

p>In 2019 is elektra vernieuwd, is de gevel bekleedt, zijn de keuken en badkamer gerenoveerd. Er zijn nu nog wat ramen van origineel hout en de rest is kunststof. e 120-liter boiler is vernieuwd in november 2022./p>p>U komt de woning binnen via het overkapte terras en komt dan in de woonkeuken. Rechts in de woonkeuken is een gang. Via daar kunt u naar de twee slaapkamers. Verder is er nog de woonkamer. Naast dit alles is er nog een ruimte, die geheel afgetimmerd is en gebruikt kan worden als berging, een leuke studeerkamer of een extra slaapkamer. Er zijn genoeg mogelijkheden. De woning behoeft werk, maar is veel van te maken./p>p>Van het overkapte terras dienen enkele dakplaten vervangen te worden als gevolg van hagelschade./p>p>Het perceel is 1.830 m2 groot. In de tuin een bijgebouw, een mais drooghok met daarvoor een groot betonnen terras./p>p>Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er de septic tank en het huis kan verwarmd worden met een houtkachel. Internet en/of telefoon kunnen worden aangesloten./p>p>Verder naar het zuiden kan bijna niet. Zaláta ligt op een anderhalve kilometer van de Drava en de Hongaars-Kroatische grens. Een dorpje met een 300 inwoners met veel rust en weinig inkoopmogelijkheden. Daarvoor moet u naar de grotere plaats Sellye, Harkány, Szentlőrinc, Siklós of Pécs. In genoemde plaatsen zijn er thermaal baden./p>p>Iets verder is Harkány en Szentlőrinc, bekende plaatsen voor een bad of het strand. Op nog geen 30 kilometer komt in de stad Szigetvár waar de grote winkelketens zitten, maar waar u ook de drukte van de "stad" kunt vinden. Heerlijk voor een terras of uit eten te gaan en dan ……. snel terug naar de rust en ruimte van uw Hongaarse Huis./p>p>Mooie woning op een leuk perceel in het hele verre zuiden met mogelijkheden./p>p>Prijs is in Euro/p>p>Van de woning, tuin en directe omgeving zijn filmpjes beschikbaar. Mail ons en we sturen ze u toe./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID490331

ID makelaar2242

Prijs€ 24.999

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Zaláta

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning