Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Basal

Hongarije

€ 29.487

Woonoppervlakte 53m2
Perceeloppervlakte 1.773m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

p>Deze woning staat in Basal een klein dorpje in het zuiden en een beetje een speciale woning vanwege de bouw. Gebouwd van heel licht plaatmateriaal welke voorzien is van 5 cm isolatie. Dak is in 2022 vernieuwd./p>p>De woning biedt u de woonkamer/keuken, 3 slaapkamers, de badkamer en een apart toilet./p>p>Het perceel is 1.773 m2 groot en in de tuin enige redelijk goede bijgebouwen./p>p>Elektra, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op een septic tank met hierbij de opmerking dat deze eigenlijk vernieuwd moet gaan worden. De woning wordt centraal verwarmd met een op gas gestookte CV. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem./p>p>Basal is een dorpje op een 10 minuten ten noorden van Szigetvár en daar gaat u dan ook de boodschappen doen. In Szigetvár is er nog veel meer te doen. Kleine provincie stad met een mooi (thermaal) zwembad, sportmogelijkheden, scholen, ziekenhuis en alle grote winkelketens. Ook genoeg mogelijkheden om een terrasje te pikken of naar een restaurant te gaan./p>p>De stad Pécs ligt op een 45 minuten en voor de golfliefhebbers is het goed om te weten dat de internationale baan van Hence op een 20 (auto) minuten ligt./p>p>Mooie omgeving met van alles te doen./p>p>Leuke woning op maar 10 minuten van Szigetvár./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID490330

ID makelaar2243

Prijs€ 29.487

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Basal

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning