Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in

Valencia, Spanje

Vanaf € 450.000

Woonoppervlakte 120m2
Perceeloppervlakte 10.000m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Ontzettend charmante Ibizastijl woning, met een combinatie van traditionele en hedendaagse stijlkenmerken. Ook binnenin is de woning bijzonder, met afwisseling tussen schuin gewelfd plafond, een verhoogd plafond op 4 meter hoogte, en een speelse indeling van leefvertrekken. De woning kan naar wens worden aangepast. Denk hierbij aan klimatologische installaties en duurzaamheidsklasse, maar ook aan kleurstelling en details zoals shutters. Deze woning is off-the-grid, maar kan ook geplaatst worden op een stedelijk perceel waar een stroom-/wateraansluiting beschikbaar is. De woning is met zorg door ons ontworpen, waardoor het iets écht anders is, ruimtelijker, gezellig, met aandacht voor detail.
We kunnen u ook helpen met het vinden van een geschikt perceel via lokale makelaars, maar dat is geen must. Er zijn al volwaardige percelen te koop vanaf €35.000.
Prijs is exclusief het perceel, maar inclusief alle overige kosten, inclusief zwembad.

Voor meer informatie, stuur ons even een bericht via spanje@dearchitectenvannu.nl of ga naar https://www.dearchitectenvannu.nl/spanje voor meer info!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID488703

PrijsVanaf € 450.000

Bouwjaar 2024

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Open haard Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Land Spanje

Regio Valencia

Bekijk profiel

Aangeboden door:

De architecten van NU

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning