Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Sesimbra, Santiago

Setúbal, Portugal

€ 1.400.000

Woonoppervlakte 176m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Luxe appartement vlak aan het strand met zeezicht!
Dit luxe duplex appartement op de eerste lijn van het Californische strand in Sesimbra is een echt juweeltje en maakt deel uit van het prestigieuze project Mar da Califórnia. Op de eerste verdieping wordt u begroet door een grote woonkamer, versierd met een balkon met prachtig uitzicht over het strand. Dit is de ideale plek om te ontspannen en van je maaltijden te genieten terwijl je naar de zee staart. Verder vind je op dezelfde verdieping een volledig uitgeruste en functionele keuken die is ontworpen om je maaltijden te vergemakkelijken, evenals een extra badkamer voor extra gemak. Op de tweede verdieping gaat de magie verder. Hier word je begroet door vier slaapkamers, waarvan een en suite, en een tweede badkamer, die niet alleen comfort bieden, maar ook op deze verdieping kun je genieten van het adembenemende uitzicht op zee vanaf de beschikbare balkons. Deze ruimte biedt een sfeer van sereniteit en luxe, waar elk detail zorgvuldig is uitgedacht om een echt uitzonderlijke woonervaring te bieden.Daarnaast biedt deze flat ook een bergruimte naast de flat, uitgerust met een douche, die extra praktisch is voor het opbergen van spullen en persoonlijke verzorging. Tot slot mogen we de garage niet vergeten, met ruimte om drie auto's te parkeren, wat een zeldzaam en waardevol gemak is in zulke gewilde kustgebieden als deze.Kortom, deze flat biedt niet alleen luxe en comfort, maar ook gemak en ruimte, waardoor het echt een uitzonderlijke keuze is voor wie op zoek is naar het beste in wonen aan zee.
Mis deze kans om hier gelukkig te worden niet!!! https://www.portugalrealestate.be

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID487520

Prijs€ 1.400.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Praia da California

Postcode 2970

Plaats Sesimbra, Santiago

Land Portugal

Regio Setúbal

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Portugal Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning