Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Nagyrécse

Hongarije

€ 123.076

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 23.000m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

p>Alles in het huis is modern en luxe. Het huis is gebouwd in 2015 en bestaat uit twee verdiepingen. De begane grond is gebouwd met bakstenen, de bovenverdieping met lichte materialen. De thermische isolatie bedraagt overal 10-10 cm, zowel binnen als buiten./p>p>Op de begane grond bevindt zich een woonkamer, een jacuzzi met douche, een sauna, een apart toilet, de stookruimte en een garage./p>p>Op de bovenverdieping bevindt zich een woonkamer, een slaapkamer, een keuken, een eetkamer, een badkamer met douche en ligbad (er is een watertank van 200 liter met een zonnestelsel van 5 kW), een apart toilet en een balkon./p>p>Het perceel bestaat uit 8 delen die, op twee na, niet langer beheerde bossen zijn. Deze twee moeten officieel de voorkeurs procedure passeren en dan kan een 2-3 maanden duren.br />Op het terrein bevindt zich ook een bakstenen huis (dit zou na renovatie een gastenverblijf kunnen zijn), 3 garages, werkplaats, kelder, houten huis en regenwatertank.br />Bereikbaarheid: mogelijk via een weg verhard met betonblokken./p>p>Water en elektriciteit (ook 380V) zijn . Voor de afwatering is er een septic tank. Voor de verwarming is er een hout-gestookte CV. Telefoon en Internet aansluiten is geen prolbeem./p>p>Dit complex gaat u vinden in wijngaardgebied bij het dorp Nagyrécse. Nagyrécse ligt in de provincie Zala, op 5 km van Nagykanizsa en op 10 km van het thermale resort Zalakaros./p>p>In dit gebied staan veel fruitbomen wat een inkomen op kan leveren, maar ook geschikt als camping omdat het een rustige omgeving is en dicht bij de stad (5 km van Nagykanizsa) en dichtbij het thermale resort Zalakaros (ca. 10 km) ligt. Ook een dagje Balaton (ca. 35 km). Is prima te doen./p>p>De snelweg ligt op 3 km met directe verbinding naar Boedapest en ook naar Kroatië en Slovenië!/p>p>Hier treft landelijk luxe in een goede omgeving met veel mogelijkheden./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID487330

ID makelaar2241

Prijs€ 123.076

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Nagyrécse

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning