Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Pataias

Leiria, Portugal

Vanaf € 380.000

Woonoppervlakte 250m2
Perceeloppervlakte 835m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Ontdek hoe het is om in elegantie te leven aan de Zilverkust! We presenteren deze fantastische gelijkvloerse villa met 3 slaapkamers die in oktober met de bouw begint, onderdeel van een exclusieve ontwikkeling van slechts 5 moderne huizen, allemaal gelijkvloers.

Met royale percelen tussen 710m² en 870m² biedt deze woning de perfecte combinatie van privacy en comfort, omgeven door een rustige en groene omgeving. De locatie is bevoorrecht, op slechts 12 km van het iconische Praia da Nazaré en 30 km van Leiria, waar u alle nodige diensten en voorzieningen kunt vinden.

Deze villa valt op door zijn eigentijdse ontwerp, met een open woonkamer en keuken, ideaal voor onvergetelijke bijeenkomsten. Daarnaast heeft het 3 slaapkamers, 3 badkamers, een ruime garage voor twee auto's en een heerlijk privé zwembad om te genieten van de zonnige dagen. De wasruimte en barbecue voegen nog meer bruikbaarheid toe aan uw dagelijks leven.

A - Gereserveerd
B - Gereserveerd
C - Beschikbaar, 835m2 grond
D - Beschikbaar, 710m2 grond
E - Beschikbaar, 845m2 grond

Met een constructie van superieure kwaliteit is dit een niet te missen kans om elk detail van uw droomhuis aan te passen. Boek nu je bezoek en zet de eerste stap naar je nieuwe leven!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID487218

PrijsVanaf € 380.000

Bouwjaar 2025

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Plaats Pataias

Land Portugal

Regio Leiria

Regio Silver Coast

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ASAS & ASTROS, LDA

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning