Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Tivat

Montenegro

€ 472.000

Woonoppervlakte 89m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

SLECHTS 20% AANBETALING!!!

Centrale zal een echt nieuw stadscentrum vormen en een uitstekende verbinding tussen de Marina Village en de golfresidenties van The Peaks, met appartementen die worden verkocht met een flexibel betalingsplan, zonder rente.

Centrale zal het stedelijke weefsel en het kloppende hart van Luštica Bay worden. Met al opkomende woongebouwen, en een school, bank, brandweerkazerne en meer in de maak, is het de perfecte plek voor gezinnen en professionals die op zoek zijn naar een tweede huis of vakantiewoning. Het wordt aangevuld met een volledig moderne infrastructuur en een intelligent ontwerp dat perfect samensmelt met de natuurlijke omgeving. Het is een smeltkroes van alle ideeën en visuele elementen van Luštica Bay.

Door woon- en commerciële zones te combineren met een reeks openbare ruimtes, is de wijk ontworpen om in te spelen op de kenmerken van het landschap en optimaal gebruik te maken van het buitenleven en het levendige gemeenschapsleven. Met sfeervolle straten en een Piazza, een indrukwekkend plein vol winkels, cafés, galerieën en restaurants, is Centrale ontworpen om het hele jaar door een levendige, non-stop energie te bieden.

Van studio's tot eenheden met drie slaapkamers, de appartementen beschikken over grote, luchtige ramen, waardoor het omringende landschap deel uitmaakt van het decor. Elke woning heeft een eigen balkon, open terras of een binnenplaats, een comfortabele woonkamer en een aangrenzende keuken en eetruimte.

- Handige buurt binnen handbereik van 3 internationale luchthavens, populaire stranden en de toekomstige Gary Player Championship Golfbaan
- Gebouwd met maximale efficiëntie voor uniek comfortabel wonen
- Milieuvriendelijke normen
- Moderne infrastructuur en zelfvoorzienende gemeenschap
- 20% bij ondertekening van de koopovereenkomst, 80% in gelijke driemaandelijkse termijnen, rentevrij.
- Talrijke vrijetijds-, sport- en culturele activiteiten
- Sterke waardestijging van het onroerend goed in de loop van de tijd
- Onderdeel van het masterplan van een volledig geïntegreerd stadsoord
- Een nieuwe volwaardige stad aan zee met meer dan 2000 appartementen, villa's en herenhuizen, 7 hotels en 2 jachthavens in ontwikkeling

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID486505

Prijs€ 472.000

Bouwjaar 2026

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Centrale - Lustica Bay

Postcode 85323

Plaats Tivat

Land Montenegro

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Luštica Bay Montenegro

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning