Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Hohenfels-Essingen

Rijnland-Palts, Duitsland

Vanaf € 179.000

Woonoppervlakte 450m2
Perceeloppervlakte 2.600m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

deels gerenoveerde woning in de Vulkaan Eifel op een perceel van 2600M2 . bouwgrond binnen perceel is 1000M2 waarvan nu 300M2 bebouwd is. Woning is voor 2/3 gerenoveerd en instap klaar. Totaal 450M2 bewoonbaar oppervlak . onderkelderd en zolder. centrale verwarming met moderne Viesmann mazout ketel. Gelegen in een doodlopend straatje met slecht 2 huizen en dus 1 buur. ruime parking en tuin met fruitbomen en cypres bomen. Dak volledig geisoleerd en in het gerenoveerde deel nieuwe ramen en deuren met dubbel glas. . geinstalleerde houtkachel .gerenoveerde vloeren zijn natuursteen graniet , Na eigenaar te zijn geweest voor meer dan 20 jaar is het tijd geworden om de woning te verkopen. 4 toegangsdeuren dus woning makkelijk op te delen in eenheden. Ruime parking voor +4 voertuigen. Het niet gerenoveerde deel van de woning is volledig afzonderlijk en hinderd geenszins de bewoning van het gerenoveerde deel. Is een halfopen bebouwing omdat de enige buur aanleunt tegen niet gerenoveerde deel woning. buitenmuren opgebouwd met basaltsteen (plaatselijk gewonnen) met een dikte van 60 tot 100cm. dat garandeerd koelte in zomer en isolatie in winter.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID485969

PrijsVanaf € 179.000

Bouwjaar 1910

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres Am Muhlenberg 1

Postcode 54570

Plaats Hohenfels-Essingen

Land Duitsland

Regio Rijnland-Palts

Aangeboden door:

Hendrik Van den Berghe

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning