Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Attala

Hongarije

€ 30.769

Woonoppervlakte 54m2
Perceeloppervlakte 3.800m2
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

p>De woonruimte is niet heel groot met 54 m2maar er is wel wat van te maken en met dieren kunt u hier prima gebruik van manke. De pand staat momenteel geregistreerd als een commercieel gebouw, maar na het maken van een badkamer is het een prima woonhuis. U heeft dan een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer./p>p>Terrein is ongeveer 3.800 m2 groot en daar een flinke stal voor het houden van dieren/p>p>Elektra is aanwezig en water in de tuin. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem./p>p>Attalla is een dorp met een bijna 900 inwoners en ligt langs de weg Kaposvár - Dombóvár. In het dorp doet u de dagelijkse boodschappen en de grotere inkopen doet u in Dombóvár wat op een 6 km ligt. De andere kant op ligt Kaposvár op een 18 km./p>p>In Dombóvár het Gunaras strand bad en in Igal vindt u ook een mooi zwembad. De stad Kaposvár is de hoofdstad van de provincie en daar alles wat een grote stad kan bieden. Van ziekenhuis, sportmogelijkheden, scholen tot grote winkelketens, restaurants etc./p>p>Bijzonder is hier de stal en de mogelijkheid om dieren te houden./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID485861

ID makelaar2234

Prijs€ 30.769

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Attala

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning