Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Jan Sofat

Curaçao

€ 3.155.000

Woonoppervlakte 300m2
Perceeloppervlakte 635m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers 6

Omschrijving

Droomvilla met privéstrand op Jan Sofat: Wonen in luxe en rust aan het Spaanse Water Curacao

Stel je voor: wakker worden in je eigen villa met een privéstrand, omringd door de rustgevende geluiden van kabbelend water en zingende vogels. Hoe geweldig klinkt dat? Voor wie droomt van een exclusieve woonlocatie op een eiland, is deze villa aan het Spaanse Water in Jan Sofat, Curaçao, de ultieme kans om die droom waar te maken!

Gelegen op een schiereiland in een van de meest prestigieuze en streng beveiligde buurten van Curaçao, biedt deze villa alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en luxueus leven. Jan Sofat is de thuisbasis van de elite van het eiland en staat bekend om zijn veiligheid, privacy en prachtige uitzichten. Bij aankomst wordt u verwelkomd door een charmant, goed onderhouden pleintje met een imposante boom, die meteen een gevoel van sereniteit en grandeur geeft.

*Een oase voor levensgenieters*

Als u een ware levensgenieter bent, dan is dit dé plek voor u! De villa biedt alle ingrediënten voor een ongeëvenaard woonplezier. Geniet van adembenemende zonsondergangen vanaf uw ruime terras, dat tevens fungeert als een oase van rust en genot. Hoewel veel huizen aan het water op Curaçao dicht bij elkaar staan, biedt deze villa dankzij de strategische ligging een ongekende mate van privacy.

Aan de ene kant van het perceel bevindt zich een prachtig mangrovebos, een natuurlijke schuilplaats waar vissen hun eitjes leggen en waar jonge visjes veilig kunnen opgroeien, beschermd tegen grotere roofdieren. Dit unieke ecosysteem zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van het schouwspel van scholen kleine visjes die vrolijk rondzwemmen in het kristalheldere water. Aan de andere kant van het terrein zorgt een hoge muur ervoor dat u geen enkele overlast heeft van de buren.

*Ruimte en comfort in overvloed*

Met een totale woonoppervlakte van ongeveer 300 m² biedt deze villa royale leefruimtes voor elk gezinslid. De begane grond beschikt over vier ruime slaapkamers en twee moderne badkamers. De open keuken is zeer ruim opgezet en loopt naadloos over in een royale woonkamer met een indrukwekkend hoog plafond. Vanuit de woonkamer geniet u van een prachtig panoramisch uitzicht over het Spaanse Water. De woonkamer geeft ook toegang tot een ruim terras, compleet met een grote bar en een ideale plek voor gezellige barbecues met familie en vrienden.

Aan beide zijden van de woonkamer leidt een trap naar de bovenverdieping, waar zich nog twee luxe slaapkamers bevinden, beide voorzien van een en-suite badkamer voor optimaal comfort en privacy.

*Extra woonruimte voor maximale flexibiliteit*

Op hetzelfde terrein, naast het hoofdgebouw, staat nog een apart gebouw dat verschillende woongedeeltes herbergt. Dit bijgebouw beschikt over een volledig uitgerust studio-appartement met eigen keuken en een overdekte patio, ideaal voor gasten of als verhuur mogelijkheid. Op de tweede verdieping is er nog een extra slaapkamer. Daarnaast zijn er twee gastenkamers met eigen badkamer, een praktische wasruimte en een ruime hobbykamer, perfect voor uw creatieve of zakelijke bezigheden.

Let op! De vraagrpijs van $3.500.000 is de leidende prijs.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID485033

Prijs€ 3.155.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Jan Sofat

Plaats Jan Sofat

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

International Fine Living

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning