Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Jan Thiel

Curaçao

Vanaf € 430.000

Woonoppervlakte 130m2
Perceeloppervlakte 1m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Investeren op Curaçao: waarom "tropical groove" op Jan Thiel een onmisbare kans biedt in de snel groeiende toeristische markt

Curaçao is al jaren een populaire bestemming in het Caribisch gebied, geliefd om zijn zonovergoten stranden, rijke culturele erfgoed en diverse recreatiemogelijkheden. De toeristische sector op het eiland zit in de lift, met een toenemend aantal internationale bezoekers die genieten van alles wat dit tropische paradijs te bieden heeft. Deze groeiende belangstelling maakt investeren in vastgoed op Curaçao steeds aantrekkelijker, vooral in gebieden die bekendstaan om hun schoonheid en voorzieningen, zoals Jan Thiel.

De toeristische markt op Curaçao: een groeiende kracht

De afgelopen jaren heeft Curaçao een aanzienlijke toename van het aantal toeristen gezien, wat heeft bijgedragen aan een groeiende vraag naar hoogwaardige accommodatie. Met de uitbreiding van internationale vluchten en de verbeterde infrastructuur op het eiland, kiezen steeds meer mensen voor Curaçao als vakantiebestemming. De veelzijdige aantrekkingskracht van het eiland – van prachtige stranden en helderblauw water tot culturele bezienswaardigheden en een bruisend nachtleven – zorgt ervoor dat het toerisme naar verwachting blijft groeien.

Deze groeiende toeristische markt heeft geleid tot een toename van investeringen in hotels, resorts en vakantieappartementen, vooral in populaire gebieden zoals Jan Thiel. Beleggers die op zoek zijn naar een stabiele en winstgevende investering kunnen profiteren van deze trend door te investeren in vastgoedprojecten die niet alleen luxe en comfort bieden, maar ook strategisch zijn gelegen in gebieden met een hoge toeristische waarde.

Tropical Groove op Jan Thiel: een primeur in luxe en locatie

Een van de meest veelbelovende vastgoedprojecten op Curaçao is "Tropical Groove", gelegen op Jan Thiel. Dit project, dat bestaat uit 10 luxe appartementen, biedt een unieke kans voor investeerders die willen profiteren van de groeiende vraag naar hoogwaardige vakantieaccommodatie.

Jan Thiel is een van de meest gewilde locaties op Curaçao, bekend om zijn prachtige stranden, levendige beachclubs, en tal van recreatieve activiteiten. Het gebied heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld, met een toenemende vraag naar zowel residentiële als vakantieaccommodatie. Dit maakt het de ideale plek voor een project zoals "Tropical Groove", dat tegemoetkomt aan de behoeften van zowel toeristen als langdurige bewoners.

De locatie: een paradijs aan het Spaanse Water Curacao

De locatie van "Tropical Groove" op Jan Thiel is een van de belangrijkste redenen waarom dit project een aantrekkelijke investering is. Jan Thiel staat bekend om zijn veelzijdigheid, dichtbij de Caribische Zee en het Spaanse Water, een beschutte baai die ideaal is voor watersporten en zeilen. Het gebied is omgeven door natuurlijke schoonheid, waaronder de iconische Tafelberg, die het landschap domineert en natuurlijk de Zoutpannen.

De faciliteiten: luxe en comfort in een tropische omgeving

"Tropical Groove" biedt niet alleen een schitterende locatie, maar ook een breed scala aan luxe faciliteiten die bijdragen aan het comfort en het welzijn van de bewoners. Het project bestaat uit 10 ruime appartementen, variërend in grootte van 100m² tot 130m², waardoor er voor elk type bewoner of huurder een geschikte optie is. Vier van de appartementen zijn duplex penthouses, die extra ruimte en privacy bieden, evenals een indrukwekkend uitzicht.

De appartementen zijn ontworpen met het oog op luxe en comfort, met hoogwaardige afwerkingen en moderne voorzieningen. Elk appartement heeft toegang tot een prachtig aangelegde tropische tuin, die een oase van rust en ontspanning biedt in het hart van Jan Thiel. De tuin is voorzien van een groot zwembad, dat exclusief is voor gemeenschappelijk gebruik door de bewoners van "Tropical Groove". Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op het terrein, wat een belangrijk voordeel is in dit populaire gebied.

Een ander belangrijk kenmerk van "Tropical Groove" is de aanwezigheid van een lift in het complex, wat bijdraagt aan de toegankelijkheid en het comfort van de bewoners. Dit maakt de appartementen ook aantrekkelijk voor oudere bewoners of mensen met mobiliteitsproblemen, waardoor de potentiële huurmarkt verder wordt vergroot.

De omgeving: een veelzijdige bestemming voor toeristen en bewoners

Jan Thiel biedt een ongeëvenaarde combinatie van natuurlijke schoonheid, moderne voorzieningen en recreatieve activiteiten, waardoor het een van de meest populaire bestemmingen op Curaçao is. Het gebied is vooral bekend om zijn prachtige stranden, zoals het openbare Caracasbaai strand, en de levendige beachclubs, waaronder Zanzibar, Koko's en Papagayo. Deze locaties trekken dagelijks zowel toeristen als lokale bewoners aan, die genieten van het kristalheldere water, de warme zon en de ontspannen sfeer.

Voor degenen die op zoek zijn naar actie en avontuur, biedt Jan Thiel tal van watersportmogelijkheden. Het Spaanse Water is een ideale plek voor zeilen, windsurfen, wakeboarden en andere watersporten. Er zijn verschillende bedrijven in de buurt die boten en andere vaartuigen verhuren, en er worden regelmatig lessen aangeboden voor beginners en gevorderden. Deze activiteiten maken Jan Thiel tot een favoriete bestemming voor sportieve toeristen, wat bijdraagt aan de constante stroom van bezoekers naar het gebied.

Daarnaast biedt Jan Thiel ook tal van voorzieningen die bijdragen aan het comfort en gemak van de bewoners. Er zijn meerdere supermarkten, een health club, diverse restaurants en uitgaansgelegenheden in de directe omgeving. Dit maakt het gebied niet alleen aantrekkelijk voor toeristen, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar een permanente of semi-permanente verblijfplaats op Curaçao.

De bereikbaarheid: dichtbij de hoofdstad Willemstad

Jan Thiel ligt op slechts 20 minuten rijden van het hart van Willemstad, wat het gemakkelijk maakt voor bewoners en bezoekers om te genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Willemstad is de culturele en economische hub van Curaçao, met een breed scala aan winkels, restaurants, musea en andere attracties.

De korte afstand tot Willemstad betekent ook dat Jan Thiel goed bereikbaar is voor internationale bezoekers. Het eiland is goed verbonden met de rest van de wereld, met regelmatige vluchten vanuit Europa, Noord- en Zuid-Amerika.

De investering: een kans op lange termijn winst

Investeren in "Tropical Groove" biedt niet alleen een kans om te profiteren van de groeiende toeristische markt op Curaçao, maar ook een kans op lange termijn winst. De luxe appartementen op Jan Thiel zijn ideaal voor zowel korte termijn verhuur aan vakantiegangers als lange termijn verhuur aan bewoners. Dit biedt investeerders een flexibele en stabiele bron van inkomsten, met de mogelijkheid om te profiteren van de toenemende vraag naar hoogwaardige accommodatie op het eiland.

De prijzen van de appartementen variëren van $475.000,- k.k. tot $499.000,- k.k., wat een aantrekkelijke prijs is gezien de locatie, de voorzieningen en de potentiële huurinkomsten. Met de voortdurende groei van het toerisme en de toenemende populariteit van Jan Thiel als bestemming, kunnen investeerders verwachten dat hun eigendom in waarde zal stijgen, wat zorgt voor een goede return on investment op de lange termijn.

Conclusie: een unieke kans om te investeren in de toekomst van Curaçao

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID485029

PrijsVanaf € 430.000

Bouwjaar 2025

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Kaya Jan Thiel

Plaats Jan Thiel

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

International Fine Living

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning