Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Olhão

Faro, Portugal

€ 650.000

Woonoppervlakte 130m2
Perceeloppervlakte 2.008m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Ontsnap aan de drukte van het stadsleven en dompel jezelf onder in rust in deze landelijke villa die oficieel onder Stª Catarina da fonte do Bispo valt, maar eigenlijk in de praktijk tussen Moncarapacho en São Brás de Alportel is gelegen. De woning is als volgt ingedeeld: Begane grond: Ruime open woonkamer met open haard en eethoek. Volledig ingerichte keuken met een kleine berging/washok. Toegang tot buiten via 2 toegangsdeuren en openslaande deuren vanuit de woonkamer naar het terras bij het zwembad. Verder zijn er 2 slaapkamers met inbouwkasten en een badkamer. Eerste verdieping: Overloop met inbouwkasten en een en-suite slaapkamer met balkon. Tuin: Het perceel van 2.008 m² is volledig omheind en u vindt er een houten carport, een houten schuur voor berging en een waterreservoir. Het perceel is momenteel expres onderhoudsarm gehouden, maar het schreeuwt om een mooi aangelegde tuin te creëren. Het zwembad ligt op het zuiden, ongeveer 9x4,5mtr en is verwarmd. Deze woning heeft een enorm potentieel, heeft wat modernisering nodig, maar heeft de basiselementen daar en een mooie balans tussen een landelijke omgeving, maar niet geïsoleerd omdat er een paar buren in de buurt zijn en een korte rit naar São Brás, Moncarapacho, Fuseta, Santa Catarina en Olhão. De woning beschikt over: -Waterbron (Borehole) gedeeld + water cisterne ca. 8.000 L -Septic tank -Dubbele beglazing + horren + luiken -Gas boiler voor warm water -Verwarmd zwembad (9x4,5mtr) -Ingerichte keuken -Meubels bespreekbaar -Pre installatie Airconditioning Heeft u nog vragen of wilt u een bezichtiging inplannen? Neem nu contact met ons op.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID483177

ID makelaarSVP2195

Prijs€ 650.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Olhão

Land Portugal

Regio Faro

Regio Algarve

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Divine Home

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning