Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Sajópüspöki

Hongarije

€ 51.282

Woonoppervlakte 240m2
Perceeloppervlakte 2.500m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

p>Hier koopt u twee huizen. Beiden redelijk netjes en prima om als familieplek te dienen, maar ook voor de verhuur zijn hier mogelijkheden./p>p>In de eerste woning treft u de hal, dan de woonkamer met open keuken, een bijkeuken, 2 slaapkamers en de badkamer. In de andere woning een woonkamers, 2 slaapkamers, keuken en badkamer./p>p>Het perceel is ongeveer 2.500 m2 groot en leuke tuin met mogelijkheden. In de tuin twee garages. Perceel grenst aan de rivier de Sajo./p>p>Voorzieningen als elektra, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. Verwarming wordt geregeld met gas convectoren en hout kachels. Internet en/of telefoon kan worden aangesloten./p>p>Hier woont u in het dorpje Sajópüspöki. Er wonen bijna 600 inwoners en in het dorp kunt u uw dagelijkse boodschappen doen. Ózd is de wat grotere stad op een 15 km naar het zuiden. Ózd is een stad met meer dan 40.000 inwoners. br />Sajópüspöki ligt dichtbij de grens met Slowakije en direct aan de rivier de Sajo. Mooi gebied voor (berg)wandelingen, vissen, sightseeing e.d./p>p>Twee huizen op één perceel voor een mooie prijs./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID482830

ID makelaar2229

Prijs€ 51.282

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Sajópüspöki

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning