Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Segesd

Hongarije

€ 33.333

Woonoppervlakte 78m2
Perceeloppervlakte 1.429m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

p>Hier nog een originele boerderij met veel bijgebouwen en een leuke, goede tuin./p>p>De woning komt u binnen via het overdekte terras en u stapt kunt de keuken, de bijkeuken en een slaapkamer betreden. Loopt u iets door, dan komt u in de woonkamer en vandaaruit kunt u naar de badkamer en de tweede slaapkamer./p>p>De woning is in 2017 voorzien van nieuw elektra en ook is toen de badkamer geïnstalleerd./p>p>Het perceel is 1.429 m2 groot en daar diverse bijgebouwen, de garage en veel fruitbomen als perzik, appel, peer, kers etc../p>p>Stroom en water zijn aanwezig. Gas zou vanuit de straat kunnen worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan nu met houtkachels verwarmd worden, maar het is ook mogelijk om airco’s te instelleren. Telefoon en/of internet aansluiten is geen probleem./p>p>Segesd is een flink dorp met ruim 2.500 inwoners. In het dorp kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen, er is een bus halte, een school en een kleuterschool, een restaurant en dokterspost en apotheek./p>p>Op een 13 km gaat u Nagyatád vinden waar een thermaal bad is en Marcali met ook een thermaal bad op 26 km. In Nagyatád alle grotere winkelketens om de inkopen te doen zoals Lidl, Tesco, Penny Market etc. Segesd is op een 50 minuten van het Balaton (Balatonmariafürdo ). Het meer van Gyékényes ook op een 50 minuten./p>p>In de omgeving zijn er enkele visvijvers en veel bossen om te hiken, wandelen en te jagen./p>p>Prima plek voor uw vakantiewoning maar ook waar u heerlijk permanent kunt wonen./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID481505

ID makelaar2228

Prijs€ 33.333

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Segesd

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning