Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Zutendaal

België

€ 378.000

Woonoppervlakte 120m2
Perceeloppervlakte 517m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Extra luxe 6-persoons recreatiewoningIncl. schitterende pergola met tuinset en ligbeddenVast netto rendement van 5% t/m 31 december 2034Welkom in het idyllische Landal Mooi Zutendaal, gelegen in het hart van Belgisch Limburg, waar de prachtige natuur van de groenste provincie van Vlaanderen samensmelt met luxe en comfort. Dit gloednieuwe object wordt nu te koop aangeboden. Een waardevaste investering, die je niet wilt mislopen!
Landal Mooi Zutendaal
In het hart van Belgisch Limburg, aan de rand van het gezellige dorp Zutendaal ligt Landal Mooi Zutendaal. Dit park ligt naast Nationaal Park Hoge Kempen, midden in de bossen, tussen Genk en Maastricht. Het park is onlangs uitgebreid met diverse nieuwe woningen om nog beter aan de vraag van de gasten te kunnen voldoen. De unieke kans doet zich voor dat u nu een nieuwbouwwoning kunt aankopen op dit prachtige park, en direct geniet van de huuropbrengsten. Op het park en in de omgeving is van alles te doen en te beleven. De ligging in de groenste provincie van Vlaanderen en de architectuur van de recreatiewoningen maken Mooi Zutendaal een aantrekkelijke vakantiebestemming. Dit vakantiepark beschikt over luxueuze vrijstaande villa’s, bungalows en chalets. Nabij het enige nationale park van België is Landal Mooi Zutendaal de perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van de omgeving.

De woning
De 6 persoons extra luxe recreatiewoning beschikt over een lichte en gezellige zithoek, grote openslaande deuren, een ruim terras met pergola en een volledig met moderne inbouwapparatuur ingerichte open keuken met kookeiland. In de keuken ontbreekt het u aan niets. U vindt er o.a. een vaatwasser, Nespresso koffiemachine, combimagnetron, broodrooster en citruspers. De woning is voorzien van 3 slaapkamers en 2 badkamers en ook nog een heerlijke ruime saunaruimte met extra douche. Badkamer 1 op de eerste verdieping is en suite en voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Badkamer 2 is ook op de eerste verdieping gelegen en beschikt over een ligbad, douchecabine en dubbele wastafel. Daarnaast is de woning voorzien van 2 separate toiletten, één op de begane grond en één op de verdieping. De woning ligt op een perceel van 517m2 eigen grond. Het terras is voorzien van een pergola met een tuinset en ligbedden.

Kortom
• Vrijstaande woning op eigen grond
• Pannengedekt
• Gevel van thermowood
• Drie ruime slaapkamers
• Drie toiletten
• Badkamer met inloopdouche
• Badkamer met inloopdouche en ligbad
• Sauna met douche
• Compleet ingerichte keuken met kookeiland
• Pergola met tuinset en ligbedden

De woning is gereed en klaar voor de verhuur (wordt momenteel nog niet verhuurd).
(datum buitenfoto's: 10 juli 2024). De interieurfoto's zijn van een vergelijkbare woning.

Rendement en eigen gebruik
Als eigenaar ontvangt u een gegarandeerde netto huuropbrengst van 5% tot 31-12-2034.
Als eigenaar heeft u de mogelijkheid om 3 weken, m.u.v. vakantieperiodes/hoogseizoen, per jaar gebruik te maken van de woning. Bij eigen gebruik betaalt een eigenaar voor bedlinnen, schoonmaak, toeristenbelasting en energiekosten. Daarnaast kent Mooi Zutendaal een last minute regeling voor max. 21 dagen per jaar voor reserveringen die gemaakt worden binnen 7 dagen voor aankomst.

Note:
Zoals de woning als 'nieuwbouw' wordt gekwalificeerd betaalt een koper geen registratierechten.
De woning wordt exclusief btw aangeboden.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID481389

ID makelaar102326

Prijs€ 378.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Tuin Ja

Adres

Adres Gijzenveldstraat 75 - 116 ong

Postcode 3690

Plaats Zutendaal

Land België

Regio Limburg en Ardennen

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Vakantiemakelaar

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning