Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Duinhof Noord Cadzand-Bad

Zeeland, Nederland

€ 440.000 - € 750.000

Duinhof Noord Cadzand-Bad

  • Droomligging

  • Aan de duinen

  • Charmant kustdorpje

Droomligging, tussen duin en dorp
Je appartement is gelegen op een van de mooiste locaties van Cadzand: aan het oostelijke uiteinde van de bekende Boulevard de Wielingen, pal aan de duinen. Je voelt de rust en stilte van de glooiende natuur om je heen. Toch heb je de levendige dynamiek van de badstad gewoon binnen handbereik. Als je buiten stapt, loop je zo het strand op of de polders in.

Je kan kiezen uit 46 appartementen met 1 t/m 4 slaapkamers en minimaal één royaal terras. Ruimte en luxe zijn hier de kernbegrippen. De afmetingen van de appartementen variëren van 70m2 tot 158 m2 met 1 of 2 badkamers. In de afwerking ervaar je een uitzonderlijk oog voor detail en gevoel voor stijl. Nobele materialen, veel daglicht en een mooi uitzicht op de omgeving zorgen voor een maximaal comfort.

Aan de voet van de duinen, met de badstad aan je voeten
De ruimte en vrijheid om volledig tot rust te komen. Daar draait het in Duinhof Noord allemaal om. Hier herbron je in een prachtig afgewerkt luxeappartement aan de voet van de duinen in Cadzand. Op je terras geniet je tot ’s avonds laat van de gezonde zeelucht. Stap je buiten, dan kan je het strand zien en de zee ruiken. De natuur is overal en toch heb je het gezellige dorpsleven binnen handbereik. Vooraan grenst Duinhof Noord aan een charmant plein met veel beweging en terrasjes. Zo ervaar je het beste van twee werelden: de stilte van het Zeeuwse kustlandschap en de joie de vivre van een bruisende badplaats die toch heerlijk authentiek is gebleven.

Pittoreske parel
In Cadzand ontdek je een ander soort kust dan in België. Verwacht geen strandboulevard vol hoogbouw en souvenirwinkels, wel een charmant kustdorpje als het hart van een uitgestrekt en afwisselend duinlandschap. Je proeft er van de typische Zeeuwse tradities, cultuur en natuur. Tegelijk ervaar je een gezellige, levendige sfeer. Cadzand is volop in ontwikkeling en wordt steeds aantrekkelijker en completer. Laat je verwonderen door de jachthaven, het enorme culinaire aanbod of trek het prachtige Zeeuwse achterland in.

Voor meer informatie:
duinhofnoordcadzand.nl

Gegevens

Project ID480011

Prijs€ 440.000 - € 750.000

Woonoppervlakte 70 - 158m2


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Boulevard de Wielingen 5A

Postcode 4506 JH

Plaats Cadzand

Land Nederland

Regio Zeeland

Aangeboden door:

Aannemersbedrijf Van Der Poel

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project