Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Jan Thiel Oost (Woonhuis Met 3 Appartementen)

Curaçao

€ 860.000

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 1.110m2
Aantal badkamers 6
Aantal slaapkamers 7

Omschrijving

Ruime Woning met 3 Appartementen en Zwembad Te Koop!

Welkom in het hart van Jan Thiel Oost, Curaçao, waar gezelligheid en rust samenkomen. Dit huis is ideaal voor wie op zoek is naar het ultieme Caribische leven. Met een woonhuis met drie appartementen en een sprankelend magnesium zwembad op een glooiend terrein is dit een perfecte investering.


APPARTEMENTEN:
In 2019 zijn er drie moderne appartementen gerealiseerd op de ondeste etage van het pand. Twee appartementen zijn volledig ingericht voor 2 personen en het 3e appartement is ingericht voor 4 personen.

Elk appartement beschikt over een overdekte buiten ruimte, een kitchenette met koelkast en klein fornuis, slaapkamer met airco en een moderne eigen badkamer met warm water douche. Het grotere appartement is ingericht voor 4 personen en heeft daarom 2 slaapkamers (beiden met airco) en 2 badkamers.
Alle appartementen zijn uitgerust met grote glazen schuifdeuren en LED plafondspots en worden momenteel met succes verhuurd aan toeristen via verschillende platforms.
Al het meubilair en apparatuur van de appartementen zijn bij de prijs inbegrepen.


Aan de achterzijde van het perceel ligt een groot zwembad met een comfortabel houten dek en voldoende ruimte om te relaxen, dineren of gewoon te genieten van de tropische sfeer.


WOONHUIS:
De bovenverdieping van het pand bestaat uit een ruime woning met een overdekt terras van 30m2 met adembenemend uitzicht op de Tafelberg.
De grote open woonkamer loopt naadloos over in een open keuken met kookeiland.
Op deze verdieping vind je 3 slaapkamers en 2,5 badkamer. Eén slaapkamer ligt naast de keuken en heeft een moderne privébadkamer. De andere 2 kamers liggen aan de andere kant van de woonkamer. De grootste van deze 2 kamers is de master bedroom en heeft direct toegang tot de ruime 2e badkamer. De 3e kamer bereikt de badkamer via een gang, momenteel wordt deze kamer gebruikt als opslagruimte en wasruimte voor de appartementen.

Vanwege de grote omvang van de woonkamer zou een deel van deze ruimte kunnen worden opgedeeld in een extra aparte kamer. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt als kantoorruimte.
De open tv-kamer is voorzien van moderne grote glazen schuifdeuren en geeft toegang tot de ruime privétuin op dit niveau van het pand. Deze ruime tuin biedt gelegenheid om verder te worden ingericht, hetzij door beplanting of het creëren van een extra privé terras. Deze woning biedt voldoende ruimte om te genieten met gasten of familie.

Het pand is ideaal als woning voor meerdere generaties, als verhuurobject of voor een koper die graag veel gasten ontvangt en hen een privéruimte in de appartementen biedt.


DETAILS:
- Woonhuis (3 slaapkamers/2,5 badkamers) met terras met weids uitzicht en privétuin
- Plus 3 moderne, succesvol verhuurde appartementen (meubilair inbegrepen)
- Magnesium zwembad 4 x 9 mtr, / 1,5 mtr diep
- 4 Warm water boilers voor badkamers
- 18 Zonnepanelen op hoofdwoning
- 110V/220V
- Deepwell met pomp
- Elektrische autolader
- Elektronische poort
- Parkeerplaats voor meerdere auto's op het terrein
- Alarmsysteem in hoofdwoning
- Aparte water- en stroommeter voor elk appartement
- 1110m2 eigen grond, hoekperceel
- Tekeningen voor 2 extra appartementen
- Vraagprijs NAF 1.695.000,- kk (koers in EUR kan fluctueren)

Jan Thiel staat bekend om zijn prachtige stranden, restaurants en levendige sfeer. Voorzieningen zoals winkelcentra, watersportfaciliteiten, wandelpaden en het strand en populaire uitgaansleven van Jan Thiel liggen op slechts enkele minuten rijden.

Of je nu op zoek bent naar een woonhuis, een privéverblijf voor familievakanties of een beleggingspand met goede verhuurmogelijkheden, dit pand in Jan Thiel biedt het beste van twee werelden. Met zijn fijne locatie, veelzijdige accommodaties en het potentieel voor verdere tuinontwikkeling biedt het een perfecte kans op een stukje Caribisch paradijs.




Vertrouw voor al uw onroerend goed behoeften op ons ervaren team van Keller Williams Real Estate Agents/Realtors om u te begeleiden bij het proces van het kopen, verkopen of investeren in huizen, eigendommen, grond, commercieel of ander onroerend goed op Curacao. Of u nu op zoek bent naar koop- of huurwoningen met ons brede netwerk van lokale professionals, wij kunnen u helpen met alles op het gebied van onroerend goed! Verken ons uitgebreide Vastgoed aanbod vandaag nog en vindt uw perfecte huis, woning of investeringsmogelijkheid op Curacao.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID479604

Prijs€ 860.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres Kaya Bolo Pretu

Postcode 0000

Plaats Jan Thiel Oost (Woonhuis Met 3 Appartementen)

Land Curaçao

Regio Nederlandse Antillen

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Keller Williams Curacao

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning