Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Fuengirola

Malaga, Spanje

€ 619.000

Woonoppervlakte 112m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Dit prachtige herenhuis met 3 slaapkamers in Fuengirola biedt adembenemende zeezichten en uitzonderlijke kenmerken, waardoor het zowel een ideaal huis als een fantastische investeringsmogelijkheid is.De woning beschikt over een privézwembad om te ontspannen en te vermaken, samen met een buiten-BBQ-ruimte die perfect is voor het organiseren van gedenkwaardige bijeenkomsten. Een ruime, zonnige terras biedt panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee, terwijl moderne voorzieningen zoals snelle Wi-Fi en airconditioning door het hele huis voor comfort en gemak zorgen.Het herenhuis maakt deel uit van een gemeenschap met een gemeenschappelijk infinity pool met adembenemende uitzichten, wat een luxueuze ruimte biedt om te ontspannen. Daarnaast beschikt de woning over een privégarage voor veilige en gemakkelijke parkeergelegenheid.Perfect gelegen op loopafstand van het strand en slechts 5 minuten rijden van het bruisende centrum van Fuengirola, biedt deze locatie het beste van twee werelden: rustig wonen aan de kust met gemakkelijke toegang tot stedelijke voorzieningen. De woning is niet alleen een perfect toevluchtsoord, maar biedt ook een sterk huurrendement, waardoor het een lucratieve investering is. Met 3 slaapkamers en 2 badkamers biedt het comfortabel plaats aan maximaal 6 personen, en biedt het de ultieme kustlevensstijl met uitstekend potentieel voor financiële rendement.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID478927

ID makelaarR4802887

Prijs€ 619.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Postcode 29640

Plaats Fuengirola

Land Spanje

Regio Malaga

Regio Costa del Sol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ViVi Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning