Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in EuroParcs Zuiderzee

Flevoland, Nederland

€ 149.500

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

De Just Nature is een unieke verschijning met zijn speelse vormen en vele ramen. Het chalet beslaat een oppervlakte van 60m² en biedt een fijn onderkomen aan maximaal 4 personen. Dit type onderscheidt zich met vlag en wimpel van andere types vanwege het gebruik van natuurlijke materialen, waardoor u gevoelsmatig nog dichter bij de natuur komt. De openslaande deuren naar de tuin met betegeld terras versterken daarbij de verbinding met het buitenleven. U beschikt over een parkeerplaats bij de woning.Bij binnenkomst valt direct de ruimtelijkheid van de woonruimte op. Vanuit de knusse zithoek heeft u een fraai uitzicht over de tuin. Aan beide zijden van de open keuken is werkoppervlak gecreëerd en de eettafel in het midden fungeert als kloppend hart van de ruimte. Aan de andere kant van de woonkamer grenzen de 2 slaapkamers, beide geschikt voor 2 personen. De badkamer is voorzien van modern sanitair en de woning beschikt over een separaat toilet.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID478833

ID makelaarZZE-850

Prijs€ 149.500

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats EuroParcs Zuiderzee

Land Nederland

Regio Flevoland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Europarcs

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning