Bezoek de beurs

25 - 26 Januari 2025 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 15 - 16 februari | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Kralendijk

Bonaire

Vanaf € 1.350.000

Woonoppervlakte 180m2
Perceeloppervlakte 750m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Moderne villa aan het water in de jachthaven op het eiland Bonaire CN.

Deze geweldige villa is gebouwd in 2011 en combineert gemakkelijk wonen, directe toegang tot de jachthaven en hoge bouwkwaliteit in een prachtig Caribisch pakket. Het heeft een grote keuken, een wasruimte, drie slaapkamers en twee ruime badkamers. De villa heeft een grote L-vormige veranda met eettafel en zithoek, en een dakterras voor privé zonnebaden. De totale (overdekte) leefruimte is ongeveer 180m2.

Maar de grootste attractie van dit huis is de grote (250m2) buitenruimte met veel plekken waar je kunt ontspannen en zonnebaden. Er is een prachtige 4 x 4m gazebo, een groot zonnedek bij het zwembad, natuurlijk je eigen zwembad van 6 x 4m en een eigen aanlegsteiger waar je je boot kunt aanleggen, kunt vissen of kunt kijken naar de pelikanen die hier naar hun ontbijt duiken. De villa heeft een volgroeide tuin met 20 palmbomen en diverse andere prachtige tropische planten.

De villa is volledig gemeubileerd. Het is voorzien van alle huishoudelijke gemakken zoals een koelkast met ijsblokjesmachine, vaatwasser, wasmachine, fornuis, oven, magnetron, espressomachine, etc. De slaapkamers zijn uitgerust met moderne airco's en een plafondventilator. Er is wifi in het hele huis en alle kamers hebben tv en zowel 110/220V stopcontacten.

Het huis heeft een vergunning om een garage van 6 x 3 te bouwen, de 3e slaapkamer uit te breiden en een extra badkamer te bouwen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID478250

PrijsVanaf € 1.350.000

Bouwjaar 2011

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Patio Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres kaya international 120

Postcode 0000BQ

Plaats Kralendijk

Land Bonaire

Regio Nederlandse Antillen

Aangeboden door:

Evert Bleijenberg

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning