Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Loulé

Faro, Portugal

€ 450.000

Woonoppervlakte 200m2
Perceeloppervlakte 985m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Welkom in dit charmante traditionele pand op het platteland van Loulé, een stad die bekend staat om zijn rijke geschiedenis en levendige cultuur. Dit prachtige huis combineert naadloos klassiek design met moderne voorzieningen en biedt u het perfecte toevluchtsoord in de pittoreske Algarve. Na binnenkomst via de uitnodigende hal, vindt u drie ruime slaapkamers, perfect voor rust en ontspanning. De goed ingerichte badkamer is gunstig gelegen om alle kamers te bedienen. De volledig uitgeruste keuken is klaar voor uw culinaire avonturen, met moderne apparatuur en veel aanrechtruimte. De woon- en eetkamer is het hart van het huis, compleet met een gezellige open haard, ideaal om samen te komen met familie en vrienden. De eerste verdieping beschikt over een prachtig dakterras met een ingebouwde barbecue, die een ideale ruimte biedt om buiten te eten en te entertainen. Geniet van een panoramisch uitzicht op het omringende landschap terwijl u uw favoriete maaltijden grilt en blijvende herinneringen creëert. Stap naar buiten naar je privé-oase. Het uitnodigende zwembad is perfect voor een verfrissende duik op warme dagen, terwijl de loungeruimte een rustige ruimte biedt om te ontspannen en te genieten van de zon. Het terras is een veelzijdige ruimte voor zowel ontspanning als sociale bijeenkomsten. Daarnaast beschikt de woning over een garage, die beveiligde parkeergelegenheid en extra opslagruimte biedt. Loulé is een charmant stadje in de Algarve, bekend om zijn historische centrum en bruisende markten. Wandel door de geplaveide straten en ontdek lokale winkels, cafés en restaurants. De stad staat bekend om zijn levendige festivals, met name het jaarlijkse carnaval, dat bezoekers van over de hele wereld trekt. Natuurliefhebbers zullen de nabijgelegen paden en natuurparken waarderen, die tal van buitenactiviteiten bieden. Loulé biedt ook gemakkelijke toegang tot prachtige stranden en golfbanen, waardoor het een perfecte uitvalsbasis is om te genieten van het beste van de Algarve. Met een vriendelijke gemeenschap en een rijk cultureel erfgoed is Loulé een ideale plek om naar huis te bellen. Neem contact op met Divine Home voor meer informatie.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID477711

ID makelaarSVP2196

Prijs€ 450.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Loulé

Land Portugal

Regio Faro

Regio Algarve

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Divine Home

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning