Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Chorefto

Centraal Griekenland, Griekenland

€ 325.000

Woonoppervlakte 170m2
Perceeloppervlakte 260m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Een huis met drie verdiepingen boven het strand van Chorefto, met terrassen met uitzicht op de Egeïsche Zee en trappen die leiden naar een 2,5 km lange witte zandkust.Gelegen op een perceel van 260 m² omgeven door groen, beschikt dit huis van 170 m² over 5 slaapkamers en 3 badkamers. De begane grond heeft een onafhankelijk appartement met 2 slaapkamers, 1 badkamer, een ingerichte keuken en een berging. Een interne trap leidt naar de eerste verdieping, met een buitenkeuken en woonkamer, een badkamer en balkons met een prachtig uitzicht op het strand. Een deur opent vanuit de keuken naar een prachtige tuin met een kleine wijngaard, perfect om te ontspannen in een hangmat. Rond de tafel zitten onder een prieel met uitzicht op zee maakt het een ideale plek voor een vakantiehuis of een permanent verblijf.De tweede verdieping heeft 3 extra slaapkamers en nog een badkamer met een sauna. Alle kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing en vliegennetten. Het huis is uitgerust met vloerverwarming, twee AC-eenheden en een open haard in de woonkamer, waardoor comfort in de winter verzekerd is. Pilion is het hele jaar door een populaire bestemming, die bergen en zee combineert voor een perfect uitje. Het pand biedt ook parkeergelegenheid voor een auto en wordt gemeubileerd verkocht, klaar om in te trekken.LocatieHet pand ligt aan het strand van Chorefto, maar toch dichtbij bergachtige bestemmingen zoals Zagora, het grootste dorp in Pilion, en andere pittoreske dorpjes zoals Mouresi en Tsagkarada. Dit zijn de plaatsen om te genieten van een rustige levensstijl op pittoreske pleintjes in de schaduw van eeuwenoude platanen.Verder kun je gemakkelijk de dorpjes en stranden langs de kustlijn van Pilion met uitzicht op de Egeïsche Zee verkennen, zoals Agioi Saranta, Papa Nero, Damouchari, Fakistra en Mylopotamos. Daarnaast kun je aan de andere kant van de Pagasetische Golf de charmante dorpjes bezoeken.Tot slot is het Pelion Skicentrum (Chania) gemakkelijk bereikbaar binnen 45 minuten rijden, waardoor je kunt genieten van skiën en optimaal kunt genieten van het winterseizoen.Belangrijke afstanden Strand van Agioi Saranta: 3 km Zagora Dorp: 7.5 km Papa Nero Strand: 17 km Damouchari Strand: 20 km Tsagkarada Dorp: 20,5 km Fakistra Strand: 25 km Pelion Skicentrum (Chania): 26 km Mylopotamos Strand: 28 km Volos: 47 km

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID476427

ID makelaar262432

Prijs€ 325.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Chorefto

Land Griekenland

Regio Centraal Griekenland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Elxis Greek Real Estate Services

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning