Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 449.652

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Dit moderne appartement beschikt over een lichte woonkamer met airconditioning en een compleet uitgeruste keuken. Het leefgedeelte geeft toegang tot een ruim terras van 32 m², deels voorzien van een zonnescherm. Hier kunt u in alle privacy genieten van het uitzicht op het zwembad en de tuin.De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer, terwijl de tweede slaapkamer via een schuifpui direct toegang heeft tot het terras. Voor deze kamer is er een aparte badkamer, die tevens als gastenbadkamer dient. Het stijlvolle ontwerp van het appartement is van de hand van de bekende architect Henk Bolivar.Green View biedt een luxe gemeenschappelijk zwembad met een zonneterras. De appartementen kunnen gebruikt worden voor zowel permanente bewoning als lange termijn en vakantieverhuur. Het resort is voorzien van 24/7 beveiliging en talloze faciliteiten zoals een golfbaan, driving range, tennisbanen en diverse restaurants op loopafstand.Blue Bay Golf and Beach Resort staat bekend om zijn prachtige strand, een van de mooiste in het Caribisch gebied. De vele palmbomen bieden schaduw, terwijl het kristalheldere water van de baai en het warme klimaat elke dag tot een stranddag maken. Het resort beschikt ook over een 18-holes golfbaan en diverse eetgelegenheden zoals Azzuro, The Tides en de Sunset Bar Grill. Voor een verkoelende cocktail kunt u terecht bij de Beach Bar.Blue Bay Resort is gunstig gelegen, op slechts enkele minuten van de luchthaven en het centrum van Willemstad, waar u kunt genieten van een breed scala aan restaurants, winkels en musea. Hier geniet u van de perfecte mix van luxe wonen en vakantiegevoel, omgeven door de natuurlijke schoonheid en voorzieningen van dit exclusieve resort.Huis nr.: hs2821br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID476064

ID makelaar2821

Prijs€ 449.652

Bouwjaar 2011

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning