Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Jan Thiel Curacao

Curaçao

€ 465.730

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Dit penthouse biedt u maar liefst 215 m2 woonoppervlakte. Vanuit dit appartement heeft u een prachtig uitzicht over het eiland en het Spaanse Water. Door de hoge ligging ligt het heerlijk op de wind.IndelingU komt de woning binnen via een trap aan de zijkant. Via een ruime entrée komt u in de open en lichte woonkamer. Door de hoge plafonds voelt het ontzettend ruimtelijk aan. Aan de achterzijde van de woonkamer vindt u een luxe semi-open, gerenoveerde keuken met een combi magnetron/oven en vaatwasmachine. De woonkamer is ruim opgezet met drie schuifpuien naar buiten, waarmee u op een groot, overdekt terras komt vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over het eiland en het Spaanse Water. De woonkamer en de porch vormen door de volledig te openen puien één grote leefruimte.Vanuit de woonkamer kunt u met een trap naar de verdieping, waar een vide is gesitueerd. Dit is de ideale plek voor bijvoorbeeld een werkplek aan huis. Ook bevindt zich op de bovenverdieping een slaapkamer met badkamer en-suite.Terug op de benedenverdieping vindt u een royale master bedroom met badkamer en-suite. Daarnaast heeft de master bedroom tevens een walk-in closet. Ook de kleinste slaapkamer beschikt over een eigen badkamer.Er is een aparte bergkast in de hal met voldoende ruimte voor een wasmachine/droger. Er zijn ruim voldoende stopcontacten voor 220 volt apparatuur. Het appartement is voorzien van duurzame en onderhoudsarme kunststof ramen en deuren met een handige draai-kiep functionaliteit. Alle kamers zijn voorzien van airconditioners.Bewoners van dit complex kunnen gebruikmaken van het gemeenschappelijk zwembad met palapa, en ook Jan Thiel Beach ligt op loopafstand. Daarnaast krijgen bewoners per appartement de beschikking over een parkeerplaats in de afgesloten garage met roldeur.Het hele complex is geheel afgesloten (gated) met een automatisch hek, en de appartementen en penthouses worden omringd door prachtig aangelegde tuinen met volwassen palmbomen. Er is een mooi gemeenschappelijk zwembad en volop parkeerruimte. Vanwege de hoge ligging wordt optimaal gebruik gemaakt van de verkoelende passaatwind.Heeft u interesse in dit prachtige penthouse? Neem dan vandaag nog contact op met de listing agent!Huisnummer: hs2780br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID475735

ID makelaar2820

Prijs€ 465.730

Bouwjaar 0

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning