Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Paramaribo

Suriname

Vanaf € 295.000

Woonoppervlakte 350m2
Perceeloppervlakte 710m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Mail voor de brochure in PDF voor meer foto's en details, incl. perceelkaart, bouwtekeningen en technische specificatie incl. documentatie per onderdeel.

TE KOOP in Suriname aan de Nieuw Weergevondenweg
Op steenworpafstand van deze bruisende hoofdweg bieden we dit prachtige nieuwbouwpand aan, bestaande uit een woning en bedrijfsruimte. Zoekt u een compleet instapklaar pand in uitstekende staat, gebouwd volgens hoge/ Europese standaarden en met een hoogwaardige afwerking? Ideaal voor comfortabel en veilig wonen met de mogelijkheid voor kantoor of bedrijf aan huis.
BEGANE GROND:
Binnenkomend via de schitterende elektrische poort, vindt u aan de linkerzijde van het pand een ruim magazijn met een kant-en-klare kantoorruimte, compleet met apart bezoekerstoilet, serverruimte en loket. Ideaal voor kantoor, bedrijf of opslag aan huis, met 110V en 220V stroomvoorziening en volledige airconditioning. Aan de rechterzijde bevinden zich twee ruime garages met aparte elektrische roldeuren. Via de garage betreedt u de hal met een ruime keuken en moderne trap naar de verdieping.

1e VERDIEPING:
De trap leidt naar een ruime eetruimte/woonkamer met fraai afgewerkte plafonds en voldoende ruimte voor een keuken naar eigen smaak. Hier bevinden zich drie slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer een eigen badkamer, toilet en een chique inloopkast heeft, met zicht op camerabeelden en controle over het alarmsysteem voor extra veiligheid. Verder is er een badkamer en toiletruimte met warm en koud water, en alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Via de woonkamer heeft u toegang tot een groot overdekt balkon.
Het ruime perceel bevat ook een handig wachthuisje en biedt voldoende ruimte voor een mooie tuin of landscaping naar eigen wens.
BELANGRIJKE DETAILS:
- Nieuwbouwpand van circa 350 m2 op een perceel van circa 710 m2 eigendomsgrond
- Volledig voorzien van airconditioning, beveiligingscamera’s, 3 elektrische rolpoorten en roldeuren, uitstekend beveiligd
- PPS-beveiligingssysteem met alarm, rookmelders, meldkamer en camera’s
- Goed gedocumenteerde woning met alle bouwtekeningen en vergunningen
- Perceel-ID aanwezig voor vlotte overdracht
Inventaris kan tegen betaling worden overgenomen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID475298

PrijsVanaf € 295.000

Bouwjaar 2019

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Adres Nieuwweergevondenweg 235B

Plaats Paramaribo

Land Suriname

Aangeboden door:

Nares Haripersad

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning