Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in EuroParcs Cadzand

Zeeland, Nederland

€ 510.000

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers 0

Omschrijving

Een vakantiewoning met niet één, niet twee, maar niet minder dan vijf master bedrooms. Het maakt dit type uniek in de vastgoedmarkt. Elk van de vijf slaapkamers heeft namelijk een badkamer en suite.Ook anderszins beantwoordt deze vakantiewoning aan datgene wat een groot publiek als verblijfsaccommodatie zoekt tijdens hun vrije tijd. De combinatie van steen en houtlook maakt de vakantiewoning robuust en duurzaam, maar beantwoordt ook aan het gevoel van vrijheid dat het panoramabeeld over zee in sterke mate oproept. Dat laatste wordt vooral gesymboliseerd door het overdekte terras. Het terras is overigens niet alleen overdekt, maar ook zeer ruim opgezet: er is een gedeelte met een grote tafel om samen te genieten van de maaltijden en een gedeelte om met een drankje een gezellig gesprek te voeren terwijl de wind door de haren speelt.De geborgenheid van dit type Duinvilla zit hem in de kwaliteitsrijke afwerking, maar ook in de indeling. Wanneer u deze woning betreedt, stapt u in een mooie entreehal die toegang verschaft tot zowel de master bedroom als een extra opbergruimte als de grote living met open keuken. De living is onderverdeeld in een zithoek annex lounge met aansprekend meubilair enerzijds en een gedeelte met de grote eettafel anderzijds. De open keuken is uiteraard van alle gemakken voorzien. Van de koel-vriescombinatie tot de kookplaat, van de vaatwasser tot de magnetron, van de afzuigkap tot de kraan met daaronder de rvs spoelbak: het is allemaal van de kwaliteit en met de uitstraling die past bij de unieke omgeving van Cadzand.Een master bedroom met en suite een luxe badkamer met een toilet in een separate ruimte maakt het mooie beeld van de begane grond af. Op de eerste etage bevinden zich de andere vier master bedrooms die elk en suite een eigen badkamer hebben met douche, wastafel en toilet. Twee van deze slaapkamers kijken uit over het terras. Dat idee, wanneer u ’s ochtends opstaat en met een bakje koffie naar het raam loopt om de dag te beginnen met een mooi uitzicht, vervolmaakt het inspirerende beeld van dit type vakantiewoning.De woning wordt verhuurklaar opgeleverd, getoonde prijs is inclusief kavel en meubelpakket.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID474520

ID makelaarCDZ-013

Prijs€ 510.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats EuroParcs Cadzand

Land Nederland

Regio Zeeland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Europarcs

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning