Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Tapsony

Hongarije

€ 79.499

Woonoppervlakte 98m2
Perceeloppervlakte 2.190m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

p>De woning heeft een nieuw dak, nieuwe kunststof kozijnen, nieuw elektra en waterleidingen, nieuwe keuken en badkamer en overal tegels op de vloer. Hier kunt u snel wonen./p>p>U komt de woning binnen via het overdekte tras en stapt dan de hal in. Links is de woonkamer en dan een doorgang naar een kamer waar de badkamer en het toilet zijn. Vanuit de hal naar links zijn er de twee slaapkamers en ook komt u vanuit de hal in de keuken./p>p>Het perceel is met 2.190 m2 groot en daar vindt u een overdekte parkeerplek, diverse fruitbomen en een “bos”. Dit “bos ”eindigt bij de straat welke erachter ligt./p>p>Elektriciteit en water zijn aanwezig. Gas is in de tuin aanwezig. De woning kan verwarmd gaan worden met houtkachels. De afwatering is aangesloten op een septic tank. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem./p>p>Huis staat in het dorpje Tapsony. In het dorp wonen een kleine 1.000 inwoners en het is mooi gelegen in een heuvelachtig gebied tussen de wat grotere steden Marcali (20 km) met een mooi (thermaal) bad waar u zeker in de zomer veel (water) plezier kunt beleven en Nagyatád. De dichtstbijzijnde stad is Böhönye op 8 km. Zelfs een dagje naar het Balatonmeer is prima te doen./p>p>Goede woning waar u snel kunt wonen./p>p>Prijs is in Euro/p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID474484

ID makelaar2216

Prijs€ 79.499

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Tapsony

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning