Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Altea

Alicante, Spanje

€ 1.788.000

Woonoppervlakte 224m2
Perceeloppervlakte 1.584m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Casa Familiar - De Droomvilla voor de hele Familie

Casa Familiar is de ideale droomvilla voor de hele familie. Deze prachtige woning combineert luxe, comfort, en een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee. Van het zonnige dakterras met gezellige bar, tot de veranda met openhaard, de whirlpool in de badkamer en de infinity pool die naadloos overloopt in de zee; Casa Familiar heeft voor ieder gezinslid iets bijzonders te bieden.

In 2018 begon de transformatie van deze villa, met een locatie die direct betoverde: het gevoel alsof je vanaf het terras zo de zee in kunt stappen is werkelijk spectaculair. Samen met de gerenommeerde lokale architect Vicente Gijarro is een oude woning omgetoverd tot een moderne droomvilla die voldoet aan de hoge Nederlandse standaarden. Elk detail is met zorg afgewerkt, waardoor Casa Familiar niet alleen perfect is voor vakanties, maar ook geschikt voor permanente bewoning.

Architectuur
Bij aanvang van de renovatie was er een duidelijk beeld: Casa Familiar moet een moderne, eigentijdse villa worden. De steile trap maakte daardoor plaats voor een ruime inrit en de berghelling werd afgevlakt om speelruimte voor de kinderen en parkeerplaatsen te creëren.

De eerste ontwerpen waren snel gereed en tijdens het bouwproces zijn diverse aanpassingen doorgevoerd om de villa en de locatie optimaal te benutten. Het resultaat is een open en lichte woning, waar men vanuit iedere kamer kan genieten van het adembenemende uitzicht. De slaapkamers zijn uitgerust met ruime Franse balkons, waardoor het binnen- en buitenleven naadloos in elkaar overgaan. Ieder woon- en slaapvertrek heeft uitzicht op de Middellandse Zee.

Indeling
Vanaf de veranda komt men aan de voorzijde de woning binnen in de gangzone tussen de living en de keuken. Ook biedt de veranda (via de trapopgang rechts naast de voordeur) toegang tot het dakterras.

Het dakterras is voorzien van een vaste bar, waar men in de avonden kan genieten van het uitzicht en een drankje.

Vanuit de woonkamer is de open keuken bereikbaar. De keuken heeft een deur naar het achtergelegen terras. Via de gangzone die de woonkamer en keuken verbindt met de slaapkamers en badkamers is ook de bijkeuken bereikbaar waar zich een wasruimte bevindt met wasmachine en droogrommel, alsmede een tweede koel-/vriescombinatie. Ook is het gastentoilet bereikbaar via de bijkeuken.

Aansluitend zijn de drie slaapkamers en twee badkamers bereikbaar. Een van deze badkamers is en suite en maakt deel uit van de master bedroom. De master bedroom heeft ook een eigen inloopkast.

Onder de woning is nog een extra gastenappartement/slaapkamer aanwezig, alsmede een garage/opslagruimte. Onder de trapopgang vanaf de parkeerplaats is een extra toiletruimte gecreëerd, zodat men tijdens het zwemmen gemakkelijk gebruik kan maken van het toilet zonder dat men de woning in hoeft.


Materiaalgebruik

Terras
Het terras in voorzien van keramische PORCELANOSA UNIK tegels van 80x80cm met anti-slip in de kleur IVORY. Naast het zwembad is er een design buitendouche aangebracht van het merk en type SANTA OUTDOOR ST XL 105 CR.

Veranda
De veranda is opengewerkt en de togen die eerst aanwezig waren zijn verwijderd. Om ook in de winter van de veranda te kunnen genieten is er een schuifpui aangebracht met plafondhoge ramen en een openhaard van het merk Fusion Centraal. De openhaard is afgewerkt in de kleur Champagne/brons.

Dakterras
Het dakterras is vervaardigd uit beton en voorzien van een vaste bar. Er is voldoende ruimte om te loungen en te genieten van de ondergaande zon.

Woonkamer
De woonkamer heeft een Champagne/bronskleurige CL Design O'800 openhaard welke is geleverd door Dirk Smit Chimineas uit Altea.

Keuken
De keuken is ontworpen door Creativ Cocinas en gemaakt in Duitsland. De keuken is geheel voorzien van de beste kwaliteit materialen en apparatuur. Bijna alle apparatuur is van de iQ700 serie van het merk Siemens.

Het aanrecht en kookeiland in de keuken zijn gemaakt door DEKTON. In het kookeiland is een champagne kleurige gootsteen geïntegreerd voorzien van een bijpassende kraan.

De keuken is voorzien van een Bora Pure PURU inductiekookplaat voorzien van afzuiging. Een Siemens combi-oven, vaatwasmachine een koel-/vriescombinatie, een oven/magnetron, twee wijnkoelkasten, een bordenwarmer.

Bijkeuken
De bijkeuken is voorzien van een vast DEKTON aanrecht met daaronder een wasmachine en een droogtrommel van het merk Siemens. Ook bevindt er zicht een tweede koel-/vriescombinatie van het merk Siemens.

Gastentoilet
Het gastentoilet heeft van een zwevend toilet en is voorzien van een staande designfontein.

Badkamer I
De eerste zeer luxe uitgevoerde badkamer is voorzien van een dubbel wandmeubel, een zelfstandige regendouche, zwevend toilet en luxe Whirlpool. Boven de wasbakken hangen twee verlichte en verwarmde spiegels.

Badkamer en Suite
Deze zeer luxe badkamer en suite is bedoeld voor de ouders en maakt deel uit van de master bedroom. Deze badkamer is eveneens voorzien van een dubbel wandmeubel, een zelfstandige regendouche en een zwevend toilet. Boven de wasbakken hangen twee verlichte en verwarmde spiegels.

Zwembad
Het verwarmde zoutwater infinityzwembad is voor zien van meerdere waterdichte lagen alvorens het betegeld werd. Daarna is het zwembad voorzien van 2.5x2.5cm keramische GRESITE MEZCLA mozaïektegeltjes in de kleur MONTREAL. Deze tegeltjes hebben een metallic laagje dat ervoor zorgt dat het bad een schitterende levendige blauwe kleur krijgt.

Het zwembad wordt verwarmd door een Bomba de Calor Z300 warmtepomt van 7,6 KW.

De kwaliteit van het water wordt onder andere in standgehouden door een Electrolysis GO SALT 40 GR/H en een uitgebreide filterinstallatie.

Kozijnen
De gehele woning is voorzien van aluminium kozijnen met warmte werende geïsoleerde beglazing.

Beglazing

Buitendeuren
De extra verstevigde Iroko buitendeuren zijn gemaakt door C. MOYCA Carpinteria, S.L. en voorzien van het type THOR 20 CAMBA. Deze deuren zijn verzwaard en geven een extra beveiliging.


Vloeren en plinten
De vloeren in de woning zijn voorzien van keramische PORCELANOSA UNIK tegels van 80x80cm in de kleur IVORY. Dezelfde tegels zijn gebruikt op het terras, maar dan in de anti-slip variant.

De plinten zijn van hetzelfde merk en materiaal als de tegels en uitgevoerd in

Binnenwanden
Alle wanden in de woon- en slaapvertrekken zijn afgewerkt met glad stucwerk dat is voorzien van een sauslaag.

De binnenwanden in de badkamers zijn voorzien van plafondhoge keramische PORCELANOSA tegels van 100x275cm met marmerstructuur.

Buitenwanden
Alle buitenwanden zijn afwerkt met monocapa en voorzien van een sauslaag.

Inrit en parkeerterrein
De inrit is voorzien van zogenaamd stempelbeton uitgevoerd in een lichte kleur.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID473722

Prijs€ 1.788.000

Bouwjaar 2024

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Adres Calle Carretas 5

Postcode 03590

Plaats Altea

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Van Kesteren, Business & Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning