Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Galeão São Martinho do Porto Apartments

Leiria, Portugal

€ 281.500 - € 386.500

Galeão São Martinho do Porto Apartments

  • Nieuwe 2 & 3 slaapkamer strandappartementen

  • Zwembad op het dak

  • Op loopafstand van het strand van São Martinho do Porto

Galeão São Martinho do Porto Apartments - Stel je voor dat je je ochtenden begint met een wandeling op het zand of ontspant in de avond met een zonsondergang die de lucht kleurt in tinten van oranje en roze.

Deze prachtige appartementen te koop bieden een unieke mix van rust en levendig dorpsleven en zijn ontworpen om alle voordelen van centraliteit te omarmen in één van de meest iconische stranddorpen van de Zilverkust. En met je eigen privétuin en zwembad op het dak, kun je genieten van alle voordelen van deze fantastische locatie terwijl je geniet van ongeëvenaard comfort!

Vroeger was de baai van São Martinho do Porto gevuld met houten boten zoals de kreeftenvanger "batel" of de lokale "galeão", een traditionele vissersboot die eeuwenlang werd gebruikt aan de kusten van dit vissersdorp.

Het is deze inspirerende verbinding met de zee die GALEÃO - SÃO MARTINHO DO PORTO APARTMENTS je uitnodigt om te ervaren. Een huis waar het strand slechts een wandeling verwijderd is en het gemak van centraal wonen je alles biedt aan je deur.

Deze prachtige eigendommen aan de Zilverkust hebben grote ruimtes om je woonervaring te verbeteren, veel natuurlijk licht en privébalkons waar je kunt genieten van de zon en de zeelucht. Alle units hebben ook een hoofdslaapkamer met een eigen badkamer, stijlvolle afwerking, ingebouwde kasten, een volledig uitgeruste keuken, ondergrondse parkeergelegenheid en extra opslagruimte voor jouw gemak.

Belangrijkste kenmerken zijn:
- 2 of 3 slaapkamers + 1 hoofdsuite met eigen badkamer
- Zeer ruime privétuinen voor units op de begane grond (met 100 m2, een unieke eigenschap die normaal alleen te vinden is bij villa's!)
- Zwembad op het dak
- Op loopafstand van het strand van São Martinho do Porto
- Alle appartementen met 3 slaapkamers hebben 2 parkeerplaatsen in de garage

GALEÃO - SÃO MARTINHO DO PORTO APARTMENTS plaatst je in het centrum van alles: levendige lokale cultuur, natuur en gemeenschap! Een appartement waar het strand aanvoelt als een verlengstuk van je huis: of je nu je slaapkamerraam opent of ontspant op een ligstoel op het dakterras, de frisse Atlantische lucht voert de stress weg.

Het pittoreske kustdorp São Martinho do Porto en zijn iconische schelpvormige baai en rustige wateren zijn een toevluchtsoord voor strandliefhebbers, watersporters en gezinnen. Een perfect decor om te genieten van een strandlevensstijl!

Een prachtige plek om in alle seizoenen te zijn! Met zijn centrale ligging zijn deze appartementen perfect gelegen om enkele van de meest populaire plekken van Portugal te verkennen. Dit stuk kustlijn staat bekend om zijn adembenemende landschappen, van de ruige kliffen en weelderige platteland tot prachtige stranden die zich mijlenver uitstrekken.

Cultureel gezien is de Zilverkust doordrenkt van geschiedenis, met middeleeuwse steden die een glimp bieden van de geschiedenis van Portugal door goed bewaarde architectuur en oude tradities. Deze culturele rijkdom wordt aangevuld door een bloeiende lokale keuken, bekend om zijn verse zeevruchten en heerlijk gebak, en biedt een dagelijkse viering van de Portugese culinaire kunsten.

Een huis aan de Zilverkust van Portugal is een prachtige kans voor iedereen die wil investeren in een levensstijl die natuurlijke schoonheid, rijke cultuur en een levendige gemeenschap combineert. Met de internationale luchthaven van Lissabon op slechts een uur afstand, is dit jouw kans om een stukje paradijs te bezitten in een van de meest iconische locaties van Portugal!

Deze SIMPLE LIFE HOME BUYER eigendom komt ook met onze complete vastgoedoplossing. De 'Simple Life Home Buyer' service is exclusief voor de Leisure Launch Group, een full-service groep van bedrijven, elk gespecialiseerd in de 7 stappen om veilig een huis in Portugal te kopen.

U profiteert automatisch van de ondersteuning van een groep vastgoedspecialisten. En uw eigen Projectmanager zal bij elke stap aan uw zijde staan! Uw leven in Portugal wordt eenvoudiger!

Deze accommodatie is ideaal om te genieten van een rustige strandlevensstijl in het hart van het beste familiestrand van Portugal.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een Live 360º virtuele tour te regelen.

Gegevens

Project ID473674

Prijs€ 281.500 - € 386.500

Aantal units 18

Woonoppervlakte 99 - 120m2


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Rua Marechal Carmona

Plaats São Martinho Do Porto

Land Portugal

Regio Leiria

Regio Silver Coast

Aangeboden door:

Immo Portugal

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project