Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Nazaré

Leiria, Portugal

Vanaf € 725.000

Woonoppervlakte 170m2
Perceeloppervlakte 400m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Majestueus design in een residentie aan zee aan de prachtige Costa Plata, in een project dat speciaal voor jou is ontworpen!
Dit project ligt aan de Costa Plata, aan de rand van een beschermd gebied waar groene zones worden bewaard voor ieders welzijn. Dit garandeert dat er aan de voorkant niets wordt gebouwd dat het bevoorrechte uitzicht op de zee en de beroemde stad Nazaré belemmert.
Tussen het beroemde reuzengolvenstrand van Nazaré en de baai van São Martinho do Porto biedt deze locatie een rustig strand, ideaal voor gezinnen en kinderen, met een prachtig uitzicht.
Een project dat zorgvuldig is ontworpen om uw welzijn en levenskwaliteit te bevorderen, waar het voorrecht van goede smaak en verfijning zijn verweven in een luxe omgeving. Van de unieke locatie tot de zorgvuldige constructie en uitstekende afwerking, alles is ontworpen om de hoogste kwaliteit te bieden.
Elke kamer in dit pand kijkt uit over de uitgestrekte Atlantische Oceaan. De aanblik van de zee zal een constante zijn die je onmogelijk kunt negeren!
Een rustige en privéwijk, met gemakkelijke toegang tot de snelweg, op slechts een uur van de luchthaven van Lissabon en een paar minuten van het strand van Nazaré en alle voorzieningen.
Geniet van de rijke lokale keuken in de restaurants aan zee, waar je verse vis en zeevruchten uit de regio kunt proeven. Je kunt ook de markt verkennen voor biologisch fruit en groenten die door onze boeren worden verbouwd.
Supermarkten en traditionele winkels, maar ook een onderdompeling in de typische en traditionele cultuur van Nazaré, maken integraal deel uit van je ervaring.

De woning bestaat uit:

3 slaapkamers (waarvan 1 volledig en-suite)
3 badkamers
Open woonkamer/keuken
Terras
10X4m zwembad
Buiten ontspanningsruimte
Wasruimte
Berging
Overdekte parkeerplaats

*De villa is voorzien van airconditioning, een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser en wasmachine, koelkast, kookplaat, oven en afzuigkap (schoorsteen), centraal stofzuigsysteem, zonnepaneel en externe tuinarchitectuur.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! We presenteren je graag dit unieke project, dat wel eens jouw droomhuis zou kunnen worden!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID473548

PrijsVanaf € 725.000

Bouwjaar 2025

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Adres Casal mota

Plaats Nazaré

Land Portugal

Regio Leiria

Regio Silver Coast

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ASAS & ASTROS, LDA

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning