Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in São Bartolomeu De Messines

Faro, Portugal

€ 625.000

Woonoppervlakte 274m2
Perceeloppervlakte 7.560m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Ontdek de rust in elke hoek van deze charmante gelijkvloerse villa met verwarmd zwembad, gelegen in een rustige omgeving, met panoramische uitzichten die zich eindeloos uitstrekken en u volledige privacy bieden. De stad São Bartolomeu de Messines, op slechts een klein eindje rijden, zorgt voor gemakkelijke toegang tot een scala aan voorzieningen, waaronder restaurants, cafés, winkels en essentiële diensten, allemaal binnen handbereik. Er is ook een snelle toegang tot de snelweg, mocht u Lissabon of verder willen bezoeken.De villa bestaat uit: woon- en eetkamer met open haard, ingerichte keuken en een andere kamer die ook als keuken wordt gebruikt, 4 slaapkamers en 2 doucheruimtes. Vanuit de woonkamer en ook vanuit de keukens is er toegang tot twee overdekte terrassen en weelderige tuinen die naar het zwembad leiden. Er is ook een aparte garage.Voor comfort en gemak is er overal vloerverwarming en zonnepanelen voor warm water. Of u nu geniet van rustige momenten op de terrassen of gasten ontvangt tegen de achtergrond van adembenemende zonsondergangen, deze villa belooft een levensstijl van rust en tijdloze charme.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID473196

ID makelaarKP1205

Prijs€ 625.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats São Bartolomeu De Messines

Land Portugal

Regio Faro

Regio Algarve

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Kaiser Properties

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning