Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Albufeira

Faro, Portugal

€ 990.000

Woonoppervlakte 195m2
Perceeloppervlakte 976m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Deze prachtige villa is gelegen in een privécondominium met verschillende fantastische zwembaden, uitgestrekte aangelegde tuinen en 2 restaurants. Ook in de buurt vindt u supermarkten, diverse winkels en op slechts een klein eindje rijden het winkelcentrum Algarve, een aantal van de beruchte stranden van Albufeira en de jachthaven. De villa bestaat uit:Kelder: Ruime woonkamer met toegang tot het zwembad, 2 gastenslaapkamers, een doucheruimte, berging.Begane grond: Entree, hal, een grote en lichte woonkamer met open haard en openslaande deuren naar het zwembad, eetkamer en volledig uitgeruste open keuken, slaapkamer met een en-suite badkamer en openslaande deuren naar het zwembad, en gastentoilet badkamer.Eerste verdieping: 2 slaapkamers met gedeeld ruim terras en badkamer.Het pand beschikt over een groot dakterras met prachtig uitzicht en airconditioning in de hele villa, een flinke oprit met carport die plaats biedt aan maximaal 4 auto's, en een tuinhuisje bij het zwembad, zodat u met vrienden en familie kunt genieten van de meest spectaculaire barbecues.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID473162

ID makelaarKP1209

Prijs€ 990.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Albufeira

Land Portugal

Regio Faro

Regio Algarve

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Kaiser Properties

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning