Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Sáta

Hongarije

€ 16.666

Woonoppervlakte 100m2
Perceeloppervlakte 1.000m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

p>In de woning nu twee kamers, ruimte voor de keuken en de badkamer. Ruimtes zijn er, maar het moet allemaal nog afgemaakt worden./p>p>Het perceel is 1000 m2 groot en lekker breed. Achter de woning nog en garage, opslagruimte en een kelder./p>p>Elektra is aanwezig en water komt uit eigen put. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem./p>p>De woning staat in het nette dorpje Sáta. Er wonen een 1.300 inwoners en de grotere dorpen/steden zijn Szilvásvárad (bekend door de paarden) op een 12 km, Lillafüred bekend van de grotten op een 20 km en de stad Miskolc op een 20 km en de grotere plaats in de directe omgeving is Ózd op een 15 km. Ózd is een stad met meer dan 40.000 inwoners. Rondom de stad heuvelachtig gebied met valleien en bossen./p>p>Sáta ligt dicht bij de nationale park Lazberci. Het dorp zelf heeft alle lokale voorzieningen en u kunt er prima de dagelijkser boodschappen doen./p>p>Alles bij elkaar een prachtig gebied voor (berg)wandelingen, vissen, sightseeing, om het prachtige landschap te bekijken en steden te bezoeken./p>p>Leuk huis in een goed dorp met mogelijkheden./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID472391

ID makelaar2213

Prijs€ 16.666

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Sáta

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning