Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Belnem

Bonaire

€ 454.000

Woonoppervlakte 170m2
Perceeloppervlakte 966m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Ontdek de charme van Kaya Solo 8, een prachtige woning gelegen in de rustige en goed onderhouden woonwijk Belnem (Lima) op Bonaire. Gelegen op een hoekperceel aan Kaya Solo en Kaya Strea, biedt dit pand een perfecte combinatie van traditionele stijl en moderne mogelijkheden.

Buitenkant
Kaya Solo 8 valt meteen op door zijn goed onderhouden gele gevel, omgeven door een prachtig aangelegde tuin met diverse kleurrijke planten en palmbomen. De grote tuin biedt volop mogelijkheden, waaronder voldoende ruimte voor het plaatsen van een zwembad. Het pand beschikt ook over een carport met ruimte voor twee auto's, wat het extra gemak van veilige en beschutte parkeergelegenheid biedt.

Indeling
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime en lichte woonkamer die direct aansluit op de eetkamer en keuken. Door de open indeling ontstaat er een prettige en luchtige leefruimte. Grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen en bieden uitzicht op de prachtige tuin. Dit eerste deel van het huis bestaat uit:

- Keuken: Ruime en functionele keuken met veel kastruimte.
- Woonkamer: Lichte en ruime woonkamer, ideaal voor familiefeesten en ontspanning.
- Slaapkamers: Drie comfortabele slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor persoonlijke inrichting en opslag.
- Badkamer: Praktische badkamer met alle benodigde voorzieningen.

Aan de linkerkant van de woning is later een grote uitbouw met bovenverdieping toegevoegd, bestaande uit:
- Begane grond: Een ruime en veelzijdige woonruimte die dienst kan doen als (extra) woonkamer, hobbykamer of kantoor.
- Bovenste verdieping: Een even ruime master suite met veel privacy, ideaal voor rust en ontspanning. De totale oppervlakte bedraagt 190m2, waarvan het overdekte terras en balkon in totaal 20m2 beslaan.

Locatie
De woning is gelegen in een nette en rustige woonomgeving met ruime, verharde straten. Belnem staat bekend om de gemoedelijke sfeer en de nabijheid van diverse voorzieningen zoals winkels, restaurants en scholen. Bovendien liggen de prachtige stranden van Bonaire op slechts een klein eindje rijden, waardoor u altijd kunt genieten van zon, zee en strand.
De locatieaanduiding op de kaart op deze pagina klopt niet helemaal. Bekijk de foto's of ga naar www.luxrealtybonaire.com voor de goede locatie en meer info.

Onderhoud
De buitenkant van de woning verkeert in uitstekende staat, wat direct opvalt bij aankomst. Het interieur van de woning verkeert in een redelijke staat en biedt mogelijkheden voor persoonlijke aanpassingen en verbeteringen. Dit maakt Kaya Solo 8 ideaal voor kopers die een woning naar eigen smaak willen renoveren en inrichten.

Samenvatting
Kaya Solo 8 is een prachtige woning met veel potentieel, gelegen in een van de meest gewilde wijken van Bonaire. Of u nu op zoek bent naar een permanente woning of een tweede huis, deze woning biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel en ontspannen wonen. De combinatie van een ruime opzet, een prachtige tuin en een gunstige ligging maakt dit een unieke kans op de woningmarkt.

Bekijk de sfeer van deze prachtige woning in de bijgevoegde foto's en ontdek de mogelijkheden die Kaya Solo 8 te bieden heeft.

Vraagprijs op Bonaire is in USD en bedraagt $485.000 k.k.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID471871

Prijs€ 454.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Adres Kaya Solo 8

Plaats Belnem

Land Bonaire

Regio Nederlandse Antillen

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Lux Realty Bonaire

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning