Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Nieuwe moderne villas met zwembad, dichtbij Nazaré strand

Leiria, Portugal

€ 435.000

Nieuwe moderne villas met zwembad, dichtbij Nazaré strand

  • 4 kamers

  • Zwembad

  • 5 min van het strand

Stel je voor dat je in een waar meesterwerk van moderne architectuur woont, waar de zon je huis de hele dag omarmt. We zijn verheugd je een unieke kans op de vastgoedmarkt te kunnen presenteren, waar elegantie en comfort elkaar ontmoeten.

Deze prachtige villa met 4 slaapkamers, momenteel in aanbouw, ligt op een royaal perceel van ongeveer 850m2. Hier heb je het voorrecht om rond te reizen op het terrein, genietend van een rustige, residentiële, groene en veilige omgeving, ideaal voor het creëren van onvergetelijke herinneringen.

De locatie is echt bijzonder, met Praia da Nazaré op slechts 12 km afstand en de stad Leiria, de hoofdstad van het district, op ongeveer 30 km afstand. Dit betekent dat je gemakkelijk toegang hebt tot alle voorzieningen, winkels en diensten die je nodig hebt voor een comfortabel leven.

De belangrijkste kenmerken van deze villa zijn gewoonweg prachtig. Het biedt ruime leefruimtes, waaronder een open woonkamer en keuken, perfect om familie en vrienden samen te brengen. Daarnaast beschik je over een barbecue om onvergetelijke dinermomenten te creëren, een wasruimte en een machineruimte voor jouw gemak.

Met 4 slaapkamers en 3 badkamers is deze villa ruim genoeg voor je hele gezin. De garage met ruimte voor 2 auto's zorgt ervoor dat je genoeg ruimte hebt om te parkeren. En als klap op de vuurpijl heb je de optie van je eigen privézwembad, waar je kunt ontspannen en afkoelen op zonnige dagen.

De bouwkwaliteit van deze woning is uitzonderlijk en biedt een solide en duurzame basis voor je nieuwe leven. Het beste van alles is dat we nog in de bouwfase zitten, wat betekent dat je de kans krijgt om je droomhuis helemaal naar je eigen smaak in te richten. Stel je voor dat je de afwerkingsmaterialen kiest die jij het mooist vindt, zodat elk detail echt van jou wordt.

Dit is een unieke kans die je niet mag missen. Neem nu contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te boeken. Mis de kans niet om deze beschrijving werkelijkheid te laten worden en leef je droom op een unieke en onvergetelijke manier!

Gegevens

Project ID471846

Prijs€ 435.000

Aantal units 6

Woonoppervlakte 239m2

Perceeloppervlakte 800 - 850m2

Verwachte rendement 3%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Village of Pataias

Plaats Nazaré

Land Portugal

Regio Leiria

Regio Silver Coast

Aangeboden door:

ASAS & ASTROS, LDA

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project