Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 704.275

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Via een hal kom je in de open indeling van de woon/eetkamer en keuken. De Europese keuken heeft een groot kookeiland met een wasbak en een elektrisch fornuis. De keuken is uitgerust met een ingebouwde vaatwasser, combimagnetron/oven en dubbeldeurs koelkast. Naast de keuken vind je een open bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger. De ouderslaapkamer is ruim, heeft uitzicht op de oceaan en een deur die leidt naar het overdekte balkon. Een ruime inloopkast en een onlangs gerenoveerde hoofdbadkamer met wastafel, toilet en grote inloopdouche maken dit een ultiem master retreat. De tweede slaapkamer heeft een inloopkast en een badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en toilet. De derde slaapkamer heeft ook een inloopkast en een badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet. Deze badkamer heeft een tweede deur naar de gang zodat deze ook gebruikt kan worden als gastentoilet. Vanuit de ruime woonkamer kom je op het overdekte balkon dat een prachtige zonsondergang biedt, schitterend uitzicht op de oceaan en de golfbaan. Kenmerken:- Appartement met 3 slaapkamers en 3 badkamers- Airconditioning in alle slaapkamers- Prachtig uitzicht op de oceaan en de golfbaan- Trap en lift aanwezig - Gemeenschappelijk zwembad- Loopafstand naar het strand- Faciliteiten in resort - Perfect voor investering met goede ROI of als vakantiewoning/permanente bewoning.Dit appartement is geweldig voor permanente bewoning, vakantiewoning of als een geweldige investering met een goed rendement op de investering. Lange- en kortetermijnverhuur is toegestaan. Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met de makelaar.Huis nr.: hs2729br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID471012

ID makelaar2729

Prijs€ 704.275

Bouwjaar 2010

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning