Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 450.000

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Het project bestaat uit 52 villa's gelegen in een tropische tuin van ongeveer 28.000 m2 met een zwembad, grenzend aan een 18-holes golfbaan en op loopafstand van het strand.Het appartement op de bovenste verdieping heeft een ruime woonkamer met hoge plafonds en schuifdeuren die naar de veranda leiden. Op deze manier gaat het binnenleven naadloos over in het buitenleven. De ruime veranda heeft een eettafel, een comfortabele zithoek en ligbedden met uitzicht op de golfbaan. De keuken, die smaakvol is gerenoveerd, heeft een charmante ontbijtbar en is volledig uitgerust met moderne gemakken. Tot de kenmerken behoren een elektrische kookplaat, een ingebouwde vaatwasser, een magnetron en een ruime koelkast met vriesvak. Er is ook een mooie eetbar en is volledig uitgerust, inclusief een vaatwasser, koelkast/vriezer en magnetron.De royale hoofdslaapkamer heeft ingebouwde kasten en een onlangs gedeeltelijk gerenoveerde en-suite privébadkamer met een dubbele wastafel, inloopdouche en toilet. De tweede slaapkamer heeft ook ingebouwde kasten en een onlangs gedeeltelijk gerenoveerde aangrenzende badkamer die wordt gedeeld met de derde slaapkamer. Alle slaapkamers hebben airconditioning en ventilatoren. Er is ook een gastentoilet en een aparte ruimte waar u de wasmachine en extra opslagruimte vindt.De villa wordt volledig gemeubileerd geleverd.Als u meer informatie wilt ontvangen, neem dan contact op met Jeroen Spruit!Huis nr.: hs2696br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID470998

ID makelaar2696

Prijs€ 450.000

Bouwjaar 2007

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning