Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Cserszegtomaj

Hongarije

€ 314.999

Woonoppervlakte 120m2
Perceeloppervlakte 2.219m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

p>Vanaf het terras heeft u zicht op het Balaton. Heerlijk rustig in uw tuin zitten en rondkijken. Hier kunt u het vinden!!/p>p>Een vrijstaande woning van 120 m2 op een perceel van 2219 m2. Het huis is gebouwd in 2010 en verkeert in uitstekende staat, zo goed als nieuw. Is door de Belgishe eigenaar gebouwd en alleen voor de vakanties gebruikt./p>p>In de woning de hal, een woon-eetkamer-keuken van maar liefst 56 m2, 3 slaapkamers, 2 badkamersbr />Een bijkeuken en natuurlijk direct aan de woning het terras./p>p>Op het perceel een garage en direct aan de woning is er een overdekte carport en een berging./p>p>Water en elektra zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met de openhaar welke voorzien is van radiatoren en voor de warme dagen en/of koelere avonden is de woonkamer is voorzien van airconditioning. Telefoon en/of internet aansluiten is uiteraard geen probleem./p>p>Cserszegtomaj ligt ten noordwesten van het Balaton. Iets hoger zodat er huizen zijn met uitzicht op het meer. Dit is er zo eentje. In Cserszegtomaj wonen ongeveer 2.800 inwoners en daar kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen, naar een restaurant gaan, of van een terras genieten. In het dorp is er een huisartsenpost./p>p>Op een paar kilometer vindt u de stad Keszthely en daar alles wat u van een stad mag verwachten. Van de grote inkoopketens, tot sportfaciliteiten, een ziekenhuis, scholen, een gezellig centrum etc. Keszthely ligt direct aan het Balaton, dus een bezoekje aan het strand is prima te doen. In Keszthely ook het mooi kasteel. zeker een bezoek waard./p>p>Op een 4-5 kilometer zit u in Hévíz, bekend van het thermaal meer en daardoor is er in Hévíz het hele jaar door wat te doen./p>p>Prachtige vrijstaande woning met uitzicht op het Balaton./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID470973

ID makelaar2208

Prijs€ 314.999

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Cserszegtomaj

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning