Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in São Brás De Alportel

Faro, Portugal

€ 1.050.000

Woonoppervlakte 288m2
Perceeloppervlakte 3.100m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Ontdek deze prachtige villa met 4 slaapkamers op een royaal perceel van 3.100 m² met een bruto huisoppervlakte van 288 m². Op een verhoogde positie biedt het een prachtig uitzicht op zee en creëert het een rustige en pittoreske leefomgeving. De woning heeft een aangelegde, ommuurde en omheinde tuin met een prachtig zwembad en jacuzzi, die het perfecte toevluchtsoord biedt voor ontspanning en entertainment. Binnen in de villa bevinden zich drie luxe suites, allemaal voorzien van airconditioning voor comfort het hele jaar door. Moderne voorzieningen zoals een gecentraliseerd vacuümsysteem voor eenvoudig onderhoud en een moderne, volledig ingerichte keuken zijn aanwezig. Knus jezelf op voor de dubbelzijdige houtkachel, die voor warmte en sfeer zorgt in zowel de keuken als het aangrenzende woongedeelte. De ruime garage biedt plaats aan meerdere auto's en zorgt voor veilig en gemakkelijk parkeren. Daarnaast biedt het souterrain een grote, aanpasbare ruimte die naar eigen voorkeur kan worden ingericht. Stelt u zich eens voor dat u uw eigen wijnkelder, tv-kamer of extra woonruimtes kunt inrichten om uw levensstijl te verbeteren. Deze villa ligt op slechts 25 km van de luchthaven van Faro en op slechts 20 minuten afstand van prachtige stranden en gerenommeerde golfbanen. Essentiële voorzieningen zoals restaurants, supermarkten en een gezondheidscentrum liggen op slechts 5 minuten rijden met de auto. Ondanks de gunstige ligging blijft de villa privé, zodat niemand het genot van deze unieke woning verstoort. Deze villa is een unieke kans om een luxe woning te bezitten met alle moderne voorzieningen op een benijdenswaardige locatie met uitzicht op zee in de verte. Perfect voor wie op zoek is naar een mix van elegantie, comfort en het ultieme landelijke leven.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID470954

ID makelaarSVP2159

Prijs€ 1.050.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats São Brás De Alportel

Land Portugal

Regio Faro

Regio Algarve

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Divine Home

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning