Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Kavel in Kamilari

Kreta, Griekenland

€ 75.000

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 1.210m2
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 0

Omschrijving

Ontdek twee adembenemende stukken grond, elk met een oppervlakte van 1210 m², aan de rand van Kamilari, aan de betoverende zuidkust van Kreta. Deze percelen bieden bouwrechten tot 240 m² per stuk en zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf de hoofdweg. Dankzij het glooiende terrein kun je genieten van een panoramisch uitzicht op de majestueuze bergketen Psiloritis en de prachtige vallei van Messara. Bovendien liggen de aansluitingen voor elektriciteit en water aan de randen van de percelen, waardoor het realiseren van jouw droomproject eenvoudig wordt.Op loopafstand vind je het gezellige kustplaatsje Kalamaki, met zijn charmante restaurants en het beroemde strand, terwijl het levendige centrum van Kamilari met al zijn voorzieningen slechts op 2 minuten afstand ligt. Dit is een unieke kans om te investeren in jouw eigen stukje paradijs in het hart van Kreta.De prijs per perceel bedraagt 75.000 euro. Mis deze kans niet om jouw dromen werkelijkheid te laten worden op dit idyllische stukje grond aan de zuidkust van Kreta!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID468986

ID makelaar1807

Prijs€ 75.000

Bouwjaar 0

Woningtype Kavel

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Kamilari

Land Griekenland

Regio Kreta

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Creta Houses

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning