Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in East London

Zuid-Afrika

€ 335.000

Woonoppervlakte 550m2
Perceeloppervlakte 830m2
Aantal badkamers 5
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Cintsa East, is een dorp in de Wild Coast-regio van de provincie Oost-Kaap in Zuid-Afrika. Het ligt 38 km ten noordoosten van Oost-Londen en 10 km ten noorden van Gonubie, aan de monding van de rivier de Chintsa.

Dit spectaculaire huis met meerdere verdiepingen is anders dan elk huis in Cintsa East. Als u de windlobby betreedt, zult u versteld staan ​​van de prachtige entreehal met dubbel volume, die luchtig is en zachte, warme tinten heeft.

Gebouwd met entertainment in gedachten, is dit huis zeker ongeëvenaard in het Cintsa-gebied. U zult verrukt zijn van de benedenruimte, met hoge dakramen en kamerhoge ramen die voor natuurlijk licht zorgen en de prachtige onderhoudsarme tuin volledig tot zijn recht laten komen. Hier kunt u genieten van het sprankelende binnenzwembad en de open fitnessruimte met sauna en jacuzzi. De ingebouwde bar kijkt uit op de snookertafel en er is een grote veelzijdige ruimte waar momenteel de tafeltennistafel staat. Genieten voor iedereen!

Op de tweede verdieping van dit huis wordt u verwelkomd in de woonkamer, met een rustige lounge met uitzicht op het fantastische uitzicht op de zee en de lagune, een formele eethoek en een grote open keuken met een koffiestation en een ontbijtruimte. en naadloze werkzones. Op hetzelfde niveau bevindt zich een mooie slaapkamer met inloopkast, een verhoogde badkamer met uitzicht en een verzonken slaapkamer met spectaculair uitzicht.

De bovenste verdieping biedt 3 slaapkamers, waarbij de slaapkamer aan het einde een panoramisch uitzicht op zee heeft en de andere 2 een Frans balkon hebben met uitzicht op de lagune. Er is een gedeelde badkamer. De tv-lounge en de kleine ingebouwde bar leiden naar de afgesloten braaikamer met schuifdeuren naar het uitkijkplatform buiten.

Bijkomende kenmerken van dit huis zijn onder meer een beveiligde toegangspoort, drie enkele geautomatiseerde garages, een wasruimte buiten, een personeelsslaapkamer met badkamer en een open werkplaats om apparatuur op te slaan of te genieten van handig werk.

Als u op zoek bent naar een spectaculaire gezinswoning voor alle leeftijden of een tweede huis, dan is deze woning er een die u moet bezichtigen.

Bel mij, laten we praten!

https://bit.ly/3xJYWdr

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID468936

Prijs€ 335.000

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Jacuzzi Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Sauna Ja

Garage Ja

Adres

Adres Cintsa East

Postcode 5259

Plaats East London

Land Zuid-Afrika

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Tyson Properties

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning