Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Coral Estate Sales Curaçao

Coral Estate Sales Curaçao
Rif St. Marie
St. Willibrordus
Curaçao
+5999 521 3765
https://coralestatesales.com/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Stefan Louwerse

Realtor/owner

Over Coral Estate Sales Curaçao

TEAM Coral Estate Sales is het officiële makelaarskantoor op het resort. Opgericht in eerste aanleg door de projectontwikkelaar om kavels en projectvilla’s te verkopen is TEAM Coral Estate Sales in 2014 van eigenaren veranderd en inmiddels uitgegroeid tot een full service makelaarskantoor dat zowel de op het resort actief zijnde projectontwikkelaars als particuliere eigenaren van villa’s, kavels en appartementen ondersteunt bij de verkoop van hun onroerende zaken. Specialisten van het eerste uur die goed bekend zijn met de Curaçaose en op het resort geldende bouwvoorwaarden, alsmede de Algemene Bepalingen van het resort en de geldende leveringsakte. Deze kennis is voor kopers en verkopers van groot belang, immers is het kopen en verkopen van een woning niet een alledaagse bezigheid waar grote bedragen en aansprakelijkheden bij komen kijken. De visie van TEAM Coral Estate Sales is dat villa’s, appartementen en kavels niet verkocht moeten worden maar dat voor deze prachtige objecten kopers gevonden moeten worden. Zowel online als ter plaatse op het resort is TEAM Coral Estate Sales zichtbaar en actief. Het kantoor kan u niet ontgaan als ‘corner stone’ van Coral Estate Centre, bij de parkeerplaats van het strand. Hier én in La Puerta Business Center ontmoeten bezoekers van het resort het fraaie aanbod uit onze portfolio in de etalages of onder het genot van een goede kop koffie bij onze medewerkers op kantoor. Als gastvrouw en Verkoop Binnendienst Medewerker is Joyce Viceisza een bekend vriendelijk gezicht op het kantoor te Coral Estate Centre. Onmisbaar voor het dagelijkse reilen en zeilen op het kantoor, een duizendpoot die voor iedere bezoeker een vriendelijk woord, hartelijke lach en waardevolle informatie heeft. Grote kenner van de woningmarkt te Coral Estate is makelaar en directeur/eigenaar Stefan Louwerse. Sinds vele jaren actief binnen het kantoor en inmiddels een bekend gezicht bij de huiseigenaren te Coral Estate. U bent altijd van harte welkom om een vrijblijvend aankoop- of verkoopadvies met hem te bespreken. 7 dagen per week staat de mobiele telefoon aan en kan een afspraak voor bezichtiging gemaakt worden. Vanuit de visie dat goed luisteren naar de klant de weg is om het droomhuis te vinden, pakt Stefan het klantencontact graag op een persoonlijk geïnteresseerde wijze aan. Dominik Jost heeft met zijn Hoge Hotelschool achtergrond niet alleen verstand van makelaardij maar weet tevens de kracht van hospitality hiermee op prettige wijze te combineren. Hij staat klaar voor huiseigenaren en kopers om de verkoop van een woning, kavel of appartement soepel te laten verlopen en goed te begeleiden. Kortom, zoekt u een actieve makelaarsorganisatie met kennis van zaken voor de aan- of verkoop van uw woning te Coral Estate? TEAM Coral Estate Sales is u met plezier 7 dagen per week van dienst!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Coral Estate Sales Curaçao

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden