Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Greenwood

Bulgarije

€ 60.000 - € 96.000

Greenwood

  • Topklasse apart-hotel met luxe voorzieningen

  • Uitgebreide vrijetijdsfaciliteiten

Maak kennis met ons voorname pand, een eersteklas apart-hotel in de buurt van het gewaardeerde skigebied van Bulgarije in Bansko, het “Zwitserland van Bulgarije”. Met een verzameling ruime, comfortabele privéappartementen beschikt ons project over uitgebreide gemeenschappelijke ruimten die zijn ontworpen voor ultieme ontspanning en plezier. Dompel jezelf onder in luxe in ons spa-centrum, met verjongende behandelingen en wellness-ervaringen. Strategisch gelegen in de buurt van het beste skigebied van Bulgarije, biedt ons pand het hele jaar door allure met 105 appartementen, eetgelegenheden, spafaciliteiten en zwembaden.
Genesteld in het hart van het belangrijkste ski- en bergtochtenresort van Bulgarije ligt onze begeerde locatie, op slechts 6 km van Bansko en op slechts 300 meter van Pirin Golf. Met het gemak van een gratis pendeldienst naar de nabijgelegen gondellift is het avontuur nog nooit zo gemakkelijk geweest. Of je nu de pistes op gaat in de winter of de schilderachtige paden verkent in de zomer, onze toplocatie biedt eindeloze mogelijkheden voor outdoorliefhebbers. Omarm de schoonheid van het majestueuze landschap van Bansko en dompel jezelf onder in de levendige cultuur van deze charmante bestemming, allemaal binnen handbereik vanuit onze ongeëvenaarde omgeving.
- Comfortabele accommodaties
Ruime kamers of suites met modern meubilair, comfortabel beddengoed en voorzieningen zoals flatscreentelevisies, minibars en gratis WiFi.
- Eetgelegenheden
Restaurants op het terrein bieden verschillende cuisine-opties, van lokale specialiteiten tot internationale favorieten. Daarnaast is er een bar of lounge waar u kunt ontspannen en genieten van een drankje.
- Vrijetijdsmogelijkheden
Toegang tot vrijetijdsmogelijkheden zoals een zwembad (binnen en buiten), een spa- en wellnesscentrum met voorzieningen als een sauna, stoombad en massages, en een fitnesscentrum.
Pendeldiensten van en naar het hotel en het skigebied.
- Golfen
De nabijgelegen 6790 meter lange Pirin Golfbaan is een topbestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een superieure golfervaring.
- Conciërgediensten
Bekwaam personeel beschikbaar om u te helpen met verschillende behoeften, waaronder het boeken van rondleidingen of activiteiten, het regelen van vervoer en het verstrekken van lokale accommodaties.

Gegevens

Project ID467808

Prijs€ 60.000 - € 96.000

Perceeloppervlakte 30 - 50m2

Verwachte rendement 7%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Betovoto, Bansko

Postcode 2760

Plaats Razlog

Land Bulgarije

Aangeboden door:

Excelion Development Group Ltd

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project