Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Residence Hubel

Zwitserland

€ 234.022 - € 340.000

Residence Hubel

  • Ideale locatie voor ski- en kuurervaring

  • Combinatie van alpine charme en modern comfort

Ons pand ligt verscholen in de adembenemende Zwitserse Alpen, in het hart van Leukerbad, dat bekend staat om zijn thermale bronnen en sportmogelijkheden het hele jaar door. Met 47 verschillende kamers en studio's biedt het project een luxe toevluchtsoord voor gasten die op zoek zijn naar ontspanning of avontuur. Ons hotel ligt op slechts 40 minuten rijden van de luchthaven Sion en op 2 uur rijden van de luchthaven Genève. Het beschikt over een bar, restaurant, buitenzwembad, jacuzzi en spa met een oppervlakte van 1788 m². Het ligt binnen handbereik van de pistes en is een ideaal toevluchtsoord voor skiliefhebbers die op zoek zijn naar avontuur in de Zwitserse Alpen.
Locatie:
Ervaar de allure van Leukerbad, een betoverend Zwitsers dorp dat jaarlijks meer dan een miljoen toeristen trekt. Leukerbad biedt een unieke mix van wellness en avontuur met zijn beroemde thermale baden en adembenemende watervallen. Of je nu wilt ontspannen in het warme water van de thermale baden of de natuurlijke schoonheid van de watervallen wilt ontdekken, Leukerbad heeft voor elk wat wils. Onze accommodatie ligt op slechts 3 minuten afstand van de beroemde Walliser Alpentherme & Spa. Het skigebied ligt op een hoogte tussen 1.411 en 2.700 m boven de zeespiegel en behoort tot de 10 grootste skigebieden in Wallis. Het biedt een onvergetelijk uitzicht op 24.000 meter hoge bergtoppen in Wallis en het Rhônedal. 50 gevarieerde pistekilometers hoog boven het rustieke bergdorp Albinen en Leukerbad brengen skiërs en snowboarders van alle niveaus in vervoering. Royale zonneterrassen nodigen je uit om te genieten van lekkere drankjes en maaltijden. Het Snow Park Sportarena in Erli is een winterspeeltuin voor kinderen in het dorp. Met vijf beginnersliften is het dolle pret voor jong en oud - met of zonder ski's! En met de Leukerbad gastenkaart is het sneeuwpark gratis. Met het skigebied van Crans-Montana op slechts 40 km afstand en Zermat, het beste skigebied ter wereld, op slechts 60 km afstand. In de warmere maanden kun je 400 km gemarkeerde wandelpaden of 180 km mountainbikeroutes verkennen en jezelf onderdompelen in de adembenemende natuurlijke schoonheid van de Zwitserse Alpen.

Gegevens

Project ID467801

Prijs€ 234.022 - € 340.000

Aantal units 47

Perceeloppervlakte 28 - 51m2

Verwachte rendement 4%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Postcode 3954

Plaats Leukerbad

Land Zwitserland

Aangeboden door:

Excelion Development Group Ltd

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project