Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Monte Alecrim Villas

Leiria, Portugal

€ 597.500

Monte Alecrim Villas

  • Moderne villa's met 4 slaapkamers

  • Privézwembad

  • Caldas da Rainha - Zilverkust Portugal

Stel je voor dat je wakker wordt met het geluid van tsjilpende vogels, terwijl de zon voor je raam opkomt en de kleuren van de natuur tot leven komen. Je ochtendkoffie kan worden genipt op je balkon met uitzicht op een schilderachtig landschap en buiten bezorgt de plaatselijke bakker vers brood direct aan je deur... Deze idyllische levensstijl kan de jouwe zijn bij MONTE ALECRIM Villas.

Genesteld in een schilderachtig klein Portugees dorpje in Salir de Matos, op slechts enkele minuten van het bruisende stadje Caldas da Rainha en de Atlantische Oceaan, zijn deze prachtige villa's met 4 slaapkamers in Portugal jouw toegangspoort tot een meer authentieke levensstijl op het serene platteland van de Zilverkust.

Deze villa's zijn geïnspireerd op de adembenemende natuur van het landschap in deze regio, waar lokale bloemen zoals "alecrim" (rozemarijn) de heuvels kleuren en de lucht geuren. Ze vormen een exclusief toevluchtsoord voor wie op zoek is naar evenwicht tussen de rust van Moeder Natuur en het comfort van een hedendaags leven.

Met slechts 2 nieuw gebouwde villa's beschikbaar en enorme ruimtes zowel binnen als buiten, zijn de woningen architectonisch ontworpen om optimaal te profiteren van het weidse uitzicht op het platteland. Een tapijt van groene valleien, kastanjebomen, boomgaarden en wilde bloemen, die een vredige achtergrond creëren voor je zonovergoten dagen!

Met meer dan 200 vierkante meter woonruimte biedt elke villa ruimschoots de gelegenheid voor familie en vrienden om te genieten van de geneugten van dit mooie leven.

Deze woningen aan de Zilverkust liggen op een verhoogde 'monte' en gaan op natuurlijke wijze op in het terrein, waardoor privacy, ruimte en een adembenemend uitzicht op het groene platteland gegarandeerd zijn. Met het extra comfort dat alle belangrijke leefruimtes zich op de begane grond bevinden, maximaliseert het elegante ontwerp de buitenruimte en het natuurlijke licht.

De villa's staan op zeer royale percelen, met ruime mogelijkheden voor ontspanning en plezier... ideaal voor wie van een landelijke levensstijl houdt. De overvloed aan ruimte en rijke grond rond elk huis opent eindeloze mogelijkheden voor het creëren van je eigen versie van een Portugese "quinta". Met voldoende ruimte voor het planten van bloemen en bomen, het aanleggen van een moestuin of het creëren van een vuurplaats waar je kunt ontspannen, je voeten omhoog kunt leggen en kunt genieten van een glas Portugese wijn terwijl de zon ondergaat boven je "monte".

Met 3 badkamers en 4 slaapkamers, allemaal met ingebouwde kasten en grote ramen van vloer tot plafond, is de indeling van de villa zorgvuldig gepland om de zon en de natuur binnen te verwelkomen.

De hoofdslaapkamer, compleet met inloopkast en directe toegang tot het balkon, kijkt uit over het dek en het zwembad op het zuiden. Een heerlijke plek voor ligstoelen en zonnebaden terwijl de geluiden van de natuur je ziel vullen.

Tot de belangrijkste voorzieningen behoren een wasruimte en een open keuken die overloopt in de ruime woon- en eetgedeeltes.

De wintertuin van de villa zorgt voor die extra speciale verbinding met de natuurlijke wereld buiten.

De villa's van MONTE ALECRIM combineren een unieke mix van sereniteit, ruimte en moderne luxe, of ze nu geschikt zijn voor gezinnen, mensen die van gezelligheid houden of iedereen die op zoek is naar een landelijk toevluchtsoord onder de Portugese zon.

Voor jouw gemak is er op de benedenverdieping van de villa een zeer royale (45 m2) kelder met extra opslagruimte en een carport voor 2 auto's.

De te koop staande villa's staan in een traditionele Portugese "aldeia", een gastvrije gemeenschap waar buren hun deuren open laten en lokale bakkers en visverkopers lokale versheid direct aan je deur verkopen. Je kunt je huisdier uitlaten naar de plaatselijke "associação" en genieten van een espresso of wandelen door de nabijgelegen dorpjes omringd door bloeiende boomgaarden... Portugeeser dan dit wordt het niet!

Als je behoefte hebt aan wat meer drukte, biedt een kort ritje naar Caldas da Rainha een wereld aan culturele, vrijetijds- en winkelmogelijkheden, naast restaurants, cafés, scholen en eersteklas particuliere en openbare gezondheidsdiensten.

De nabijheid van het strand van Foz do Arelho en de lagune van Obidos zorgt ook voor eindeloze mogelijkheden om te genieten van schilderachtige uitzichten, de liefde van Portugal voor de oceaan te delen en de kustlijn het hele jaar door te verkennen.

Van wandelpaden tot lokale festiviteiten zoals culturele evenementen, visfestivals of traditionele "festas", een huis aan de Zilverkust van Portugal is een feest voor je zintuigen!

Eigenaar zijn van dit SIMPLE LIFE HOME BUYER eigendom komt ook met onze complete vastgoedoplossing. De 'Simple Life Home Buyer' service is exclusief voor de Leisure Launch Group, een full-service groep van bedrijven, elk gespecialiseerd in de 7 stappen om veilig een huis in Portugal te kopen.

U profiteert automatisch van de ondersteuning van een groep vastgoedspecialisten. En uw eigen Projectmanager zal bij elke stap aan uw zijde staan! Uw leven in Portugal wordt eenvoudiger!

Ervaar een eenvoudiger leven in deze prachtige villa te koop in Caldas da Rainha, waar moderne luxe samenkomt met de tijdloze charme van het Portugese platteland. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een Live 360.º Virtuele Tour te regelen.

Gegevens

Project ID455570

Prijs€ 597.500

Aantal units 2

Woonoppervlakte 203m2

Perceeloppervlakte 1706m2


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Rua Casal de Santo Amaro

Postcode 2500-640 Salir de Matos

Plaats Caldas Da Rainha

Land Portugal

Regio Leiria

Regio Silver Coast

Aangeboden door:

Immo Portugal

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project