Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Camerino

Marche, Italië

€ 490.000

Woonoppervlakte 230m2
Perceeloppervlakte 15.000m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

p>Landhuis  op 5 minuten van het centrum van de prachtige stad Camerino met een spectaculair uitzicht over het landschap ,  heuvels en het Sibillini-gebergte. Het huis  ligt op 45 minuten rijden van de kust en ongeveer een  uur en een kwartier  van de luchthaven Falconara. Het  is geheel opnieuw opgebouwd  met hoogwaardige materialen die de smaak van landelijkheid en traditie behouden,  het heeft  1,5 hectare grond waarop een bijgebouw staat van ongeveer 100 vierkante meter wat geheel opnieuw op gebouwd kan  worden .Het terrein is toegangelijk via twee toegangspoorten waarvan èèn electrisch  . Het huis  is momenteel als volgt ingedeeld: grote woonkamer, keuken, bijkeuken  badkamer en een slaap/werkkamer op de begane grond.  Op de eerste verdieping : Drie slaapkamers, twee badkamers (waarvan één met jacuzzi) en een woongedeelte waaruit eventueel een vierde slaapkamer kan worden gecreëerd. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig./p>p>Belangrijk als aanvullende informatie is de watervoorziening uit de eigen bron/waterbron en ook het gemeentewater uit de stad, dat eenvoudig kan worden geschakeld met een intern elektronisch systeem, ook de zonnethermische waterverwarming. br>/p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID435241

ID makelaar12595

Prijs€ 490.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Camerino

Land Italië

Regio Marche

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Intermed

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning