Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in São Brás De Alportel

Faro, Portugal

€ 985.000

Woonoppervlakte 213m2
Perceeloppervlakte 1.545m2
Aantal badkamers 5
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Mooie, traditionele Quinta met bijgebouwen en prachtige tuinen, op slechts een klein rit van de stad S. Brás de Alportel. De entree brengt u in de woon/eetkamer, door naar een volledig ingerichte keuken met grote aangrenzende wasruimte/bijkeuken met toegang tot het achterterras. Via de woonkamer heeft u toegang tot een ruime tweepersoonsslaapkamer met inbouwkasten en een grote familiebadkamer, links van de woonkamer is de tweede slaapkamer met inbouwkasten en een ruime en-suite badkamer. Aangrenzend aan de Quinta zijn 2 onafhankelijke bijgebouwen met 1 slaapkamer en 1 badkamer, beiden met inbouwkasten. Beide ruimtes zijn ideaal voor familie of bezoekers en bieden hen dat extra beetje privacy. Bovendien is er apart van het hoofdhuis nog een kamer met aansluiting en installatie voor een badkamer die indien nodig extra accommodatie kan bieden of gebruikt kan worden als fitnessruimte of kantoor. Buiten zijn de tuinen prachtig onderhouden en voorzien van prachtig bewerkte stenen muren en een waterpartij. Volg een paar treden naar beneden naar het grote zwembad met ruime terrassen die ideaal zijn om te zonnebaden. Een van de meest bijzondere plekken is de iets verhoogde, overdekte buitenkeuken met broodoven en eethoek met een prachtig houten dak van riet en balken. Een geweldige plek om te ontspannen en te entertainen met prachtig uitzicht over het platteland. Het huis is gerenoveerd op een zeer hoog niveau met behoud van veel van het oorspronkelijke karakter, terwijl het van alle moderne gemakken is voorzien, waaronder vloerverwarming en airconditioning. Een fantastisch huis of vakantie-investering! Bezichtiging is een must om te zien wat dit huis allemaal te bieden heeft.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID432641

ID makelaarSVP2055

Prijs€ 985.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats São Brás De Alportel

Land Portugal

Regio Faro

Regio Algarve

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Divine Home

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning