Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Sissi

Kreta, Griekenland

Vanaf € 1.300.000

Woonoppervlakte 400m2
Perceeloppervlakte 4.042m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 8

Omschrijving

Gelegen tussen weelderige olijfgaarden( 55 bomen) en 45 sinaasappel, lemon en abrikozenbomen, met een ongeëvenaard uitzicht op de bergen en een rustgevende en vredige omgeving, ligt dit heerlijke vrijstaande huis( 4042m2 totale oppervlakte). Word wakker met de tweets van vogels, voel de schoonheid van de natuur en begin de dag met een duik in het zwembad! Ontspan onder de zon in de gezellige buitenruimtes met een heerlijke maaltijd bij het zwembad of met een glas raki en maak herinneringen die nooit eindigen! De begane grond van het huis van drie verdiepingen heeft een eigen autonome ingang en privéparkeergelegenheid.
Het is omgeven door een grote, comfortabele en doordachte buitenruimte met een privézwembad en een panoramisch uitzicht op de natuur die ontspanning creëert. Het heeft een grote eet- en buitenzithoek met verschillende decoratieve accenten.
Op de begane grond(120m2) heeft de villa een ruime zithoek met uitzicht op het zwembad, tv, geluidssysteem, eethoek en volledig uitgeruste keuken. verder vinden we op de begane grond vier slaapkamers met airconditioning die plaats bieden aan maximaal negen personen en twee badkamers. De eerste verdieping is ideaal voor vakantie-verhuur!
De eerste slaapkamer heeft een kingsize bed, de tweede en derde twee eenpersoonsbedden 90*200, die zowel afzonderlijk als samengevoegd kunnen worden gebruikt en de vierde heeft een eenpersoonsbed met een bureau. De tweede slaapkamer heeft een kleinere keuken met een eigen ingang, die leidt naar de achtertuin.
Op de tweede verdieping ( 110m2)vind je een grote keuken met woonkamer, een slaapkamer, kantoorruimte en een badkamer.
Op de derde verdieping(110m2) vind je een grote slaapkamer, twee normale slaapkamers, een grote ruimte wat gebruikt kan worden als slaapkamer of keuken en een grote badkamer.
Naast het huis ligt een kavel van 800m2 met bouwvergunning , deze kosten zijn : 150.000 euro.
Dit huis is gelegen in Sissi Lasithi, een rustig en klein kustdorp aan de noordkust van de gemeente Agios Nikolaos. Het gebied werd bewoond sinds het Minoïsche tijdperk, wat blijkt uit de archeologische vondsten op de heuvel van Kefali, in de buurt van het strand van Boufos. Sissi is een waar paradijs voor natuurliefhebbers, ideaal om te wandelen, met een natuurlijke haven die het gevoel van een lagune creëert. Het heeft diverse supermarkten, apotheek, medisch centrum, pinautomaat, benzinestation, restaurants, tavernes en andere winkels.
Dit pittoreske dorp ligt dicht bij populaire toeristische bestemmingen op Kreta, zoals Heraklion, het Minoïsche paleis van Knossos, het aquarium "CretAquarium", de waterparken "Aquaplus", "Watercity", Crete Golf club ","Lyttos Beach Tennis Academy","Kalimera Kriti Tennisbaan", Malia, Hersonissos, Agios Nikolaos, Lassithi Plateau, Spinalonga, Elounda, Plaka, enz., zodat je kunt genieten van een vrij breed scala aan activiteiten.
De dichtstbijzijnde stranden van zijn Boufos en Avlaki Beach (ongeveer 5 minuten rijden), Kalimera Crete Beach (ongeveer 5 minuten rijden en drie minuten lopen), Port Beach (ongeveer 3 minuten rijden) en Potamos Beach (ongeveer 7 minuten rijden).

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID430560

PrijsVanaf € 1.300.000

Bouwjaar 2013

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Adres Κτήμα Κρασανάκη

Postcode Θέση Ζούρβα

Plaats Sissi

Land Griekenland

Regio Kreta

Aangeboden door:

Sas Dienstverlening

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning