Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Litochoro

Centraal Macedonië, Griekenland

€ 440.000

Woonoppervlakte 164m2
Perceeloppervlakte 283m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Dit gezellige en traditionele dorpshuis in Litochoro, aan de voet van de berg Olympus, het huis van de Griekse goden, biedt uitzicht op zee en de bergen.Het huis is oorspronkelijk gebouwd in 1907 en zorgvuldig gerenoveerd in 2012. Bij binnenkomst op de begane grond wordt u begroet door een ruime ontvangstruimte, de trap naar boven naar de eerste verdieping en naar beneden naar de kelder, een studeer-/gastenkamer, een keuken, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een badkamer. De eerste verdieping heeft een ruime woon- en eetkamer en twee slaapkamers, waarvan een met en-suite badkamer. Er is ook een externe berging met de verwarmingsketel. De ramen zijn van hout, voorzien van dubbel glas, rolluiken en vliegenhorren, en het huis kan gemeubileerd worden verkocht tegen een meerprijs. Het huis is omheind met een stenen muur en er is een parkeerplaats in de open lucht op het perceel.LocatieLitochoro ligt aan de voet van de berg Olympus, de hoogste berg van Griekenland, en biedt een panoramisch uitzicht op de Egeïsche Zee en de kustlijn van Chalkidiki. De stad, waar ongeveer 7.000 permanente bewoners wonen, heeft een ruime selectie restaurants, tavernes en bars voor alle smaken en budgetten, een apotheek, een ziekenhuis, banken, een fitnessruimte en verschillende winkels. Een bezoek aan de oude wijk van de stad is de moeite waard, maar de meeste huizen zijn gebouwd in de traditionele Macedonische bouwstijl. De nabijheid van de zandstranden van Skala Litochorou en het grote Olympus National Forest Park maken het de ideale uitvalsbasis voor zowel zomervakanties als vakanties buiten het seizoen. Het Olympus National Park Information Center voorziet bezoekers van alle nodige informatie over de paden en de verschillende bezienswaardigheden op en rond de berg, terwijl er verschillende wandeltochten op het platteland rond Litochoro zijn, voor beginnende tot gevorderde wandelaars.AfstandenPlaka (Strand): 6 kmKaterini (Centrum): 22 kmVergina (Macedonische graven): 75 kmThessaloniki (Centrum): 90 kmInternationale luchthaven van Thessaloniki: 107 km

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID423863

ID makelaar250711

Prijs€ 440.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Litochoro

Land Griekenland

Regio Centraal Macedonië

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Elxis Greek Real Estate Services

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning